Pluszban? Na'iszen 586/590 nagyon szép, vastag plusz. Hányinger az összes ML papír. Észre kell venni, hogy megszívtuk, nem kicsit, nagyon. A bőr hűljön rájuk!
zsoltee kolléga a konzum topikból: "Na gyerekek, körülbelül ezt a forgatókönyvet vártam mára. Reggel kicsit fel, 2700 alatt bepufizva, aztán egész nap tömés. ML papírokban idén a kisbüfik lefejése zajlik. Lehet itt magyarázni a csodás jövőképről, csak közben a nagytulaj önti a papírokat. Nem érdemes tartogatni egyiket se. Nagy öntésnél vétel, 200Ft-tal feljebb eladás. Ennyit tud a papír jelenleg. Persze lehet, hogy 4 év múlva lesz akár még 3k is, ha addigra elfogy a konzum PE összes papírja. :D" Fasza
Én lassan kezdem elhinni, hogy App.csak a fórumba írogatókat érdekli, de minden egyes nappal valakinek elege lesz és ezért csorgunk.. Amúgy iszom egy pohár chiantit az egészségünkre (egyszerre egyet 😁), itt vagyok éppen a gyártóknál... :)
Simán eltudom képzelni, hogy akik megégették itt magukat, inkább a nagy likviditású blue-kba mentek.Mégis ott legalább forgalom van. Lehet/adni venni. Itt már 10K-is komoly mennyiség, ami csak 5,8 milla.
sok tőke beragadt Opusban feljebb, azok a kisbüfik most nincsenek. Más nagybüfi, meg most nem akar jönni a Bét-re ezek szerint. Viszont volt egy cikk a hétvégén, hogy a Wall Street-n már sokallják az USA indexek emelkedését, drágálják s lehet a feltörekvő piacok felé fordul a pénz. Vagyis fordulhat a széljárás hamarosan. Akkor pedig azok a cégek amik valami alapban vannak, szerintem megindulhatnak (App, Opus, Konzum, Ott1, Pannergy, na meg a blue-k) Az értéktelen szarok felejtősek.
(UP)PENINN