Ok, persze az árfolyam. De mikor kiszálltál az Opiból tavaly nem kezted, hogy tolvaj részvény, 0-t ér stb. Vannak emberek és vannak senkiháziak. Ne haragudjatok, hogy kiírtam magamból, amit gondolok róluk.
lásd felülről, ennek mindig alapvetően az árfolyam az oka, pl ha ezer felett lennénk, itt tombolnánk, most ők tombolnak, ennyi...persze mi nem bántanánk senkit a tombolásunkkal, habár ki tudja...:)
Nem történt semmi különleges Macey. Ma lényegesen több időt fordítottam a fórumok olvasására, mint amennyit érdemel. Hányingerem van egyes emberektől. Nézzétek el, amit az előbb írtam. Te a kedvencem vagy! 👍😊
Jó estét kívánok! Talán ez az egyetlen topik, ahol érteni fogják, amit érzek most. Nő lévén lehet kicsit érzékenyebb radarral rendelkezem a sunyiság, mohóság, aljasság vételére. (Persze vannak kivételes férfiak!) Ami egyes embereknek belefér a tőzsdézés fogalmába,az számomra már hányinger keltő. Mindig pozícióból beszélve, belerúgva a padlón fekvő emberekbe, dezonformálni. Én ezt már nehezebben viselem, mint a bukómat. Ha egyszer 0 közelében ki tudok szállni, azonnal megteszem. Az én tőzsdei pályafutásom egy pszichológiai tanulmánnyal ér fel. Megtanít arra, hogy becsüljem meg a környezetemben élőket és messziről kerüljem el a pénzért bármire képes aljasságot. Sok nyerőt mindenkinek, aki megérdemli!
(UP)PENINN