ez a sáros lábú veréb tényleg jó kis dolog
bár nálunk ahhoz sár se kell, miszerint hogy a jány a friss ruhácskáját féltve folyamatosan hátráljon a kétlábon járó örömködő kutyu elöl ))
napikárpótlás:
Másfél milliárdot kap Orbánéktól Csányi Sándor vágóhídja
A kormány, egyedi döntés alapján, 1,46 milliárd forinttal támogatja a Bonafarm csoport új vágóhídjának megépítését Mohácson, amelynek összköltsége 7,3 milliárd forint lesz - mondta Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten újságíróknak.
Az összes kutyu úgy örült, azt se tudták, kire ugráljanak a jó sáros lábukkal. Lehet, hogy volt nyüszi, majd megkérdezem a viperest :o)), de szerintem nem zavarta, tudja, hogy épp elég, hogy reggel 6-kor bőgeti a mocikat az ablak alatt, úgyhogy úgyse mer szólni. :-))
megjöttél kókuszvirág? ))
én is az eursex-ből, jó drágán adják baccameg a tóncsikaaa és a lézerkeee
tényleg az ajtón bejutottál a sok csigától, bunditól és pamacstól? amúgy jó is hogy vagy, mert a "viperes" már nagyon panaszkodott nekem a sok kutyanyüszítésre ))))))))))))))
Ez jó fogamzásgátló a robertának, én is ezt használom. :-))
Nálam egy porszívórobot van még betervezve. Meg egy jó szakács kéne még, aztán automata lesz minden. :-))
ma az elhábéka volt a nagy biznisz majd ha visszanézed :o))
elszaladtam a tacskóba mert kellett egy fűnyíró is a háznak mivel leégett a kezem alatt mint a szar a minap :) olyan volt mint egy forma 1 es kocsi mikor eldurran :o))
de ha ott jártam vettem gyorsan 180db tablettát is robertának nehogy valami fennakadás legyen a működésben :)))))))
Sziasztok!
Újra itthon végre, jó sz.r idő lett.
Hallottam az új konyhai zöldmezős beruházásodról. :o)
Az a 9 terítékes masina kicsi lesz a napi 6 étkezésedhez, többször meg kell járatnod robertát. :-)))
Jó kis mozgásról maradtam le annak ellenére, hogy azt vallom, soha nem lehet lemaradni semmiről. Azért nem a szokásos kis oldalazó mozgások voltak a napokban.
Dax longom stop kiütötte, de be is kötött egy újabb long 9720- on, egyelőre még az sem jó, remélem nem sokáig.
Otp 4040 pakk is meglett, de azt most nem tervezem tartogatni sokáig. Többit majd megnézem, most pakolás ki.
Devizahitelek: mit vár a köztársasági elnöktől a Bankszövetség?
A magyar bankoknak továbbra is jó a tőke ellátottságuk, és európai összevetésben stabil helyzetben vannak - mondta a Bankszövetség főtitkára a Gazdasági Rádiónak.
Kovács Levente kérdésre elmondta: reális becslés a devizahiteles banki terhek 600-900 milliárdos összköltsége, de pontosabbat csak ősszel lehet majd mondani, amikor az országgyűlés egy újabb törvényt hoz a devizahitelesek ügyében. Hozzátette: a Magyar Nemzeti Bank alapkamat döntésére ez az ügy nincs hatással.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link