T. Porfolio! Tényleg minden rendben? A felhasználó névnél pl nekem magába a Zoi-t nem veszi be, ezért kellett hozzá biggyesztenem egy másik szót is. Ez nem hiba?
Törölt felhasználó2000. 05. 14. 13:51
Ha-ha Alex. Legelső Amandaként beírt hozzászólásod utáni következő hozzászólásból kiderül, hogy legelsőként ki ismert fel... A hozzászólás dátuma 2000.április 13. csütörtök, 21.14 perc... :-)
Törölt felhasználó2000. 05. 14. 00:23
Kedves Portfolió! Már csak egy kérésem volna:-) Kérlek csináljátok meg úgy a regisztrációt hogy pl. az "ö" betűt is fogadja el a felhasználónévben, mert így nem tudom magamat Döme-ként regisztrálni. köszi: Döme
Kedves Zoi Man és mindenki! Most már működik rendesen a Tőzsdeklub, azaz csak a FELHASZNÁLÓI nevet írja ki a gép. Az átmeneti kellemetlenségért elnézést kérünk. A rendszer egyébként a fórumhoz hasonlóan működik, egyszer kell belépni, utána felismeri a felhasználót. Most már szabad a pálya, jöhetnek a hozzászólások!
Kedves Tőzsdeklub olvasók! Amint láthatjátok, a Portfólió részbeni átalakításával próbáltunk még felhasználó baráttá tenni az oldalt. Többek között sor került a régen óhajtott jelszó bevezetésére a Tőzsdeklubban is. Minden igyekezetünk ellenére hibák sajnos mindig vannak: a jelszavas rendszer sajnos nem úgy működik, ahogy elképzeltük... Rövidesen változtatunk rajta, a kellemetlenségért elnézést kérünk! Addig is szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy a hozzászólásoknál tévedésből a REGISZTRÁLT NÉV és az EMAIL CÍM is megjelenik. Kérem, hogy ezt mindenki vegye figyelembe a hozzászólásnál. A hiba kijavítása folyamatban. Az alábbiakban közölnénk Alex hozzászólását, aki elsőként "tesztelte" ; le a rendszer hibáját (mégegyszer elnézést!): "pancser láma: ne hagyd provokálni magad!! A Grabo jó vételi lehetőség! Az első negyedévi eredmény egyértelműen azt bizonyítja, hogy jó stratégiát vett fel a cég. Áprilistól emeltek az eladási áraikon, ami azt jelenti, hogy a megszerzett piacok stabilak és "befogadták" őket. Egyúttal ez a második negyedévben már jelentkezni fog az üzemi eredményben. Új korszak kezdődött a Grabo életében a hazai piacon is. Kiléptek a kiskereskedelemből és hozzá értő profi csapatra bízták. Tehát nem kell nyugtalankodni:)) A jelenlegi "hangulatban; csoda volna, ha nagyobb emelkedést produkálna. Árfelhaj tás nélküli további vásárlást javaslok. Ui: eddig Amandaként irogattam ide, de a regisztrációnak hála -s mert Döme már úgyis felismert-, ezentúl itt is Alexként írogatom véleményemet. 2000. május 12., 18:46, péntek"
Törölt felhasználó2000. 05. 12. 20:45
Kedves Alex/Amanda! Nos egy kicsit meg vagyok kavarodva, de őszintén. Na mindegy majd a TF chat-en tisztázzuk...
Törölt felhasználó2000. 05. 12. 20:44
Hi! Kedves Portfolió! Örülök hogy végre megjelenik a password.....DE, sajna még jó hogy figyeltem arra hogy másoknak nem a Nick-je azaz ahogy ti nevezitek felhasználóneve, hanem saját igazi neve jelenik meg. Nos az TITOK, így még időben módosítottam. Viszon t így csak azt tudtam megadni hogy "doomee" s nem azt hogy Döme mivel 4 betűset nem fogad el...... Ezen az áron inkább hagyjuk a paswordot, de azért :-)))))
Tőzsdeklub