Az mbhjb ről mi a véleményetek? Szerintem Toka Úr is ment benne egy kört tavasszal. Ezt figyelgetem hetek óta, osztalék körül ha gépnél tudok lenni próbálok egy full speka kört futni benne! Vagy veszélyesnek találjátok? Készülök a pizza vacsorához, hoztam Ausztriából 2+2 akciósan többet, fogyasztóban ott figyelnek.
Ezért nem aggódok a piacok miat…Trum beiktatása:“DE A SHOWT MINDEN BIZONNYAL A NAGY TECHVÁLLALATOK EGYMÁS MELLÉ FELSORAKOZOTT VEZETŐI LOPTÁK EL.Jelen volt a Meta élén álló Mark Zuckerberg;Jeff Bezos, az Amazon alapítója; Tim Cook, az Apple vezérigazgatója; a betiltással fenyegetett TikTokot vezető Shou Chew; a Google-t tulajdonló Alphabet első embere, Sundar Pichai; és persze a világ leggazdagabb üzletembere, egyben Trump közeli szövetségese, Elon Musk.”
Amúgy van egy negatív csapatunk is… valamelyiknek több regje is van és nem rest végignyomkodni minden nap minket :))) engem nem zavar, csinálja! Abból is tudom, hogy olvas minket!
Ma termésem: Jól bevert piacon: CIG vétel :) Otp vétel:) Mol nem tetszik, mert csökken az olajár… csodálatos hír tv-én néztem valami műsort pont arról volt szó, h lenyomják az árát… oroszok nem örülnek stb, mert abból finanszírozzák a háborút. Ricsit megint nem tetszik a kényszerű árcsökkentés miatt USA-ban… meg kifejtettem már miért is nem…
Az EU Tanácsa kedden felszólította az érintett tagállamokat, hogy záros határidőn belül rendezzék a túlzott hiányukat. Ilyen felszólítást kapott Lengyelország, Szlovákia, Románia, Belgium, Franciaország, Olaszország és Málta.
Több mint 2 milliárd eurós kártérítést ítélt meg a Raiffeisen Bank International (RBI) ellen az orosz bíróság az orosz Rasperia befektetési társaság felé – írja a HVG.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky