A szerencse egy fontos faktor a tőzsdézésben, de ahhoz, hogy szerencsénk legyen, azért tennünk is kell. ...és szerintem tanulni is lehet belőle. Főleg, hogy a szerencse ML-től független papírokban is rámtekintett.. :)
Hát köszönöm a kedves szavakat, de nem gondolnám, hogy kiérdemeltem őket (a 3Ft-os vásárlás jó ötlet volt, de idén inkább a lúzer jelző illetne :)) . Főleg, hogy kétszer végignéztem, hogy 800-ról idáig jöttünk le.
Totális szerencse volt, ha nem jön ml a cégbe, akkor elveszett volna minden. Van jópár hasonló sztori csak a béten. Semmi, a tőzsdén hasznosítható nincs ebben a sztoriban, ne kábítsunk senkit. Még a hozzászóló is leírta, hogy csak azért nem adta már el, mert már mindegy volt, a tőkéjének a 99 %-a elveszett. Minden ami ez után jött csupán vakszerencse volt. Ettől függetlenül értékelendő, hogy a kolléga lélekben nem roppant össze, ez az egyetlen amire lehet építkezni, de erre sem feltétlenül a tőzsdén.
Közben már két évre felhagytam a tőzsdézéssel, mert annyira nem ment... :) Csak a Phyllel akkora volt a bukóm (100-ról 3 Ft környékére, hogy nem volt értelme eladni, helyette vettem még és vártam, mi fog történni.. :)
A történelem ismétli önmagát alapon? Hát én Phylaxiásként kezdtem, elég sokat vártam, hogy pluszba forduljon... ...és azon a néven már nem is sikerült neki.. :) Nem tudom, hogy itt milyen néven fogunk duplázni? :)
Lassan de biztosan. Elektromos kandalló az igen! :) nekem egyből lesz egy gipszkarton váz etap is a beton után. Utána futhatok majd a villanyos és a vizes gázos urakkal köröket. Ja meg persze a kemény beleles. Közben még nyílászáró is érkezik bár az vagy 5 hét mostantól... Ha az megvan, akkor jöhet a zárás kartonnal, festés burkolás, és radiátor felszerelés. Ha állnak a falak akkor el lehet kezdeni a konyhát is. Rettentő sok meló még.. Hát még pénz! Szerintem innen még fél év. Addig remélem a pénz része is megoldodik. Idén mondjuk már latszodni fog a lakás végső arca. Már így is jobb mint eddig bármikor :)
Szia HoStrucc! A gipszkartonosok már a vége felé járnak, de jövő héten még ki kell javitani néhány falat, szigetelést felrakni két hálószoba közé és meghallgatni néhány festőt, hogy mennyiért tudnák megcsinálni a munkát. Burkolót kéne találni, de egyelőre bujkálnak.. :) Most éppen az elektromos kandallót próbáljuk beletenni egy gipszkarton falba, de semmi sem egyszerű.. :) Közben alakul a konyha és néhány beépitett bútor tervezése, a kivitelezésre csak idő, meg persze pénz kell. Távoli még a költözés...
Tök Opus Topik