igen, ezt tegnap nagyon elnéztem... ma meg már 9460 felett is volt - hihetetlen. Rávettem a phylaxiára - láttam a könyvben a 200K ajánlatot - jó támasznak néz ki egy szép emelkedéshez!
Ezt a Ricsit nagyon szépen felhúzták. Mekkora long DT volt benne!!!! De holnap is lesz. Nem bírtam ki és belevettem az Egisbe. Holnap 8700-en elmérem...
na igen: a 21295 nem éppen 21K alatt van! :)) szerencsére az én shortom 21190-ről indult volna, de 16:25-ig még nem járt arra, és 16:20 felé vissza is vontam! :))
szia Zolko! Elmegyek egy órára, s mit látok? Cowboykánk vadul hajszolja a bikuciját! Ismét van érdeklődés mind a 4 iránt, + egis is jó! Rajta a kezem a shortok indító rakétáján! :)) Vajon ez még mindig magányos elkövető, vagy akár csoportos bűntényről is beszélhetünk? :))
Írok má' valamit, hogy szegény Laurion ne érezze magát oly magányosan. Egyébként ma is dögunalom van. Pannonplastot nem bírom eladni, a Matáv gyengécske. Van még némely Danubiusom, de hibernáltan fekszik. Venni nem merek semmit. Jól beebédeltem (csípős szecsuáni, a feleségem, no meg Uncle Ben's igen finomra főzte!), most egy kis újságolvasással fűszerezett szundikálást vitelezek ki.
az is igaz, hogy igazából csak az otp kell itt nagyon valakinek, (mint magyar sztárpapír), arra még vetődik egyet, de a többiért nincs ilyen heves tülekedés...
TIPPSAROK