equitasnál lehet látni, hogy az egy ajánlati szinten belül mekkora csomagok vannak? pl most a pannonplaston van 5703 db 4 különböző cégtől 4 ajánlat. de hogy melyik ajánlat mekkora az látható valahol? pl 1*5000, + 3*pár száz?
Törölt felhasználó2003. 04. 11. 15:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
gyakorlatilag akkor csak az 5 blue papírra van TDT, kevés kivétellel (pl aki bevállalta az első +15%-os pplast nap után a másodikra 5*pénzzel a longot... az már a déltengereken nyaral Lámával :))
mégsem, a pplaston 1600-on egy hete nem látott méretű ajánlat. a pplast nyer
Törölt felhasználó2003. 04. 11. 15:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
És kinyeri a pplast rába forgalmi versenyt? :) -egész nap fej fej mellett... Sajnos a Rábát nem tartotta meg a +, éreztem, hogy erősebbek ma az eladók. Ezért itt még lesz forgalom, a fenti vereseny győztese is a Rába lesz :)
Nem tudjátok, hogy mennyi részvényt szerezhetett az SP IMI? 90% felett netán? Nem várható esetleg valami kiszorítás? A törv-i minimumnál 20%-kal magasabb árat adtak = nagyon akarták, hogy el is fogadják; ki akarják vinni a tőzsdéről, valósz 100%-os tulajdon a cél. Lehet, hogy a maradék részvényekért akár jóval magasabb árat is megadnak majd??? Szerintem még nem lefutott az IEB-buli sem.
Hi Lehoka! Szakadj még el egy kicsit a longjaidtól egy válasz erejéig. :)) Csak a TDT keretében lehet shortolni? én úgy gondoltam, hogy akár több napig is tartanék short pozikat. Azt nem lehet?
Suttognak a kofák: gépipar főleg Mgép-Linamar, akár képbe jöhet a győri is!
Törölt felhasználó2003. 04. 10. 11:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lehoka! Pár kérdés: 1.Bármire lehet shortolni az equitasnál? Ilyen kis papírokra is? 2.Honnan veszi a papírokat a brókercég? Saját ügyfelek számláiról, saját részvényeit adja kölcsön, vagy a KELER-től kölcsönzi? (Bocs, ha nagyon nagy hülyeségeket kérdezek) Kezd érdekelni a shortolás, különösen az elköv időben...
...hanem alacsonyan szálló indexek. Kár-kár, mondta a holló, és reménykedik, hogy ne legyen igaza.
Törölt felhasználó2003. 04. 10. 10:14
Most akkor kezdődik egy újabb balhé? Csak van annyi eszük, hogy nem nyitnak egymás után két háborút is? Ha mégis muszáj, szerintem hatalmas medve cammog át a tajgából. Ha fokozódik a koreai helyzet, a piac pár napon belül el kezdi árazni, a második háborúra viszont már nem rally lenne a válasza...
lehoka te közgázon végzel mostanában? milyen szakon ha megkérdezhetem?
Törölt felhasználó2003. 04. 09. 18:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
A Kiskörút túlpartjáról :)) Egyetem tér 1-3. Az Ebroki elemzői állást hirdet részmunkaidőben diákoknak. Teljesítmény-arányos bérezés, felvételi vizsga, jelentkezni ápr. 12-ig, hátha Téged érdekel. Közben levették a cikket, lehet, hogy máris betöltve? :) 250e bruttó tényleg jól hangzik, de kérdés, mi van mögötte, pl. van-e időd online tőzsdézni közben? :)))
TIPPSAROK