hacsak nem azért adják az otp-t, mert tudják, hogy a forint be fog dőlni (vagy félnek tőle), mert ha bedől a HUF, akkor mindegy, hogy 1000 vagy 10000 az OTP...Nem fog érni egy Izlandi garast sem...
Lehet. Sot. Valahol termeszetes is kene legyen amit mondasz.En meg csak azt mondtam, hogy peldaul salamon david, ha elad 1000 db OTP-t, akkor nem biztos, hogy azonnal rohan a forintjait is szorni, es megforditva ; ha s.d. megszorja a forintot, akkor meg nem biztos, hogy az OTP-t , stb-t a kulfoldiek adjak. En , erre mondtam, hogy meg varjunk a dologgal.Amint latom a huf-ot mar rendesen szorjak, a papperek meg most kezdenek a nullazas fele araszolni.
Én itt nem arról filózgatok most hogy Kovács Lajos ( nem valós személy, csak példa) elad 73 db OTP-t, hanem hogy a külföldiek adják -e a piacunkat.Az viszont elég hamar meg kell látsszon a forinton, mondhatni azonnal...
MInden6o, miert kene azonnal latszania a forinton az eses? Ha azonnal latszana minden mindenen, az kicsit kaosz lenne :-)
Ugyhogy csak semmi kapkodas, mert nem latszik a nem tudom en mi !
mintha csökkennének a spreadek a bankközi piacon. ideje lenne indulni a hitelezésnek, mielőtt leépülnek reál-kapacitások. Remélem Obama pszichikailag jót tesz a bankközi piacnak.
TIPPSAROK