Szóval Te is hosszútávú befektető lettél......
Én azt mondom, hogy zárj le mindenegyes longot - veszteség ide, vagy oda - , s várd meg amíg letisztul a kép.
Tovabbra is tartom magam ahoz amit mar tobb hete irtam de meg engem is meglepett hogy a 3 honapost 300FTEUR amit meg 235FT os arfolyamnal gondoltam milyen gyorsan kozeleg.
Az OTP bol 7000 nel kiszalltam a nyaron amikor otthon voltam es a kedves dollaromat nem voltam hajlando bevaltani 145Ft ert. Latva a magyar arakat es a forint "erosseget" p. a Budha beachen egy Smirnof majdnem 10Dollaromba kerult volna mikozben az Usaban 5 dollar
Hiaba a kamat emeles a forint a 8%-kos magas kamatbol elt eddig es nem a befektetesekbol lehet emelni a kamatott 20%-ig, ha egy rakas s.r a gazdasag es nincs gyarakba/termelesbe befektetes nincs mibol fizesse az allam a kamatot
Sziasztok!
A "Trendek hossza" gondolatmenet alapján most épp egy igen fontos szinthez, a 18644 x0,618=11522-höz érkeztünk. Ez azért fontos, mert ez alá beesve /tartósan!/ megelőlegzi a következő alsó szint elérését is /7120!!!!/, ami ugyebár igencsak nagy tragédia lenne.
A jelenlegi hangulat alapján tényleg nagyon csúnya kezdés várható hétfőre.
János! Köszi, hogy segítettél a fotex-számítással.
TIPPSAROK