Topiknyitó: lehoka 2007. 03. 07. 16:00

TIPPSAROK  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 12. 08. 08:41
Előzmény: #49999  Törölt felhasználó
Morgen!

www.mnb.hu

nnnna, mára minden csökkent, még a nikkei is -2%

275 millió euróval csökkentek Magyarország nemzetközi tartalékai
2005.12.08 08:06

Az előzetes adatok alapján november 30-án 14.175 milliárd eurót tettek ki Magyarország nemzetközi tartalékai, mely 275 millió euróval kevesebb, mint egy hónappal korábban - tette közzé a Magyar Nemzeti Bank. A devizatartalékok mennyisége 285 millió euróval 13.778 milliárd euróra mérséklődött.

A nemzetközi tartalékok augusztusban történelmi csúcsra emelkedtek. Augusztus 31. óta összesen 561 millió euróval csökkent az állomány

...óvatosan a longokkal, lassan a bikatesttel. warningos a piac
tömés megy
Törölt felhasználó 2005. 12. 08. 08:05
Jó reggelt!

Tudnátok segíteni abban, hogy hol lelhetném meg az 1999-2005 közötti infláció mértékét évenkénti bontásban?
Köszi
Törölt felhasználó 2005. 12. 08. 01:04
Előzmény: #49986  Törölt felhasználó
Ha megtudod a választ, nekem is jelezd, lszi, mert nekem is hasonló problémám van a Q-ral :( speciel beenged, csak kiléptet, ha vmit megnyomok :) (1x kipróbálom hubbal is) lehet menne rejtett IP-vel otthon? Bp?
előre is thx
Törölt felhasználó 2005. 12. 08. 00:42
Mikor jöhet ki a S&P és/vagy a Moody’s a leminősítéssel? Év vége előtt még jelentenek, vagy akár a választásokat is megvárhatják? A Fitch Ratings esetében minden okostojás elemző azt mondta, hogy már időszerű volt (ezzel egyet is értek), épphogy csak azt nem mondták (de azt sugallták), hogy ez már csak a formális megerősítése annak a ténynek, amit már mindenki tud: kaka van. Lényegében szeptemberben kezdett a bili bűzölögni, majd egy kis októberi borítás után nagy kuss, minden meg van bocsátva hangulat, tiszta happy end. Aztán kiderül: nem happy end, hanem dead end – nincs semmi megbocsátva, csak még párszor meg akarják tömni az exet, mert szeretik a szexet :) Szóval van valami íratlan szabály arra, hogy nem szabad borítani (mondjuk a ruszki válság tanulságait levonva), vagy csak ÁHT gondok ide, számviteli trükkök oda több hónap, amíg leesik a tantusz? Mi volt Mexikó vagy Brazília esetében a forgatókönyv (netán vmi kísértetiesen hasonlító ország esetében, mondjuk amikor Csehországot dorgálták)? Ki tudna vmi jót mondani ezekről? (Aki nem tud, írjon be egy viccet! :))))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 23:16
Előzmény: #49992  bpmcwap
Eddig az ebrokival próbáltam két számlára belépni egy helyről és az sem engedte!Gondolom ha az eq nem enged belépni egy számlára két helyről ,azóta ezt sem.
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 23:15
Előzmény: #49992  bpmcwap
Miert neztel ki tobb up-ot az otépéből??? A Ricsit csak akkor utik, ha muszaj. Tegnap muszaj volt. A port mindig az otépén verik el eloszor:-((
bpmcwap
bpmcwap 2005. 12. 07. 23:13
Előzmény: #49989  Törölt felhasználó
valaki irta hogy 4számlát kezel egyszerre PETIben... nem tudom kivolt vagy hogy igaz lehet e de hamarosan megtudom mert én se egyszámlán fogom tartani...
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 23:12
Előzmény: #49991  Törölt felhasználó
Tom az elozoeknek a nemreg nyitott Equitas topicban a helye, de ha megmondja nekem vki, hogy hogy lehet a napokban nem használt topicra, vagy 1altalan barmire keresni a forumon belul, annak en is fizetek 1 sort vmelyik konferencian:-) Na jo nem sort, hanem sört:-)) A short marad a BUX-ra:-)
bpmcwap
bpmcwap 2005. 12. 07. 23:10
Előzmény: #49988  Törölt felhasználó
na hát aki kinézett 4és fél százalék upot ma a ricsiből reggel vagy tegnap annak fizetem a sörét!!!Meg az legközelebb irja má be mint pl wedge szokta vagy daxi régebben...Mert ugy lehetne tudni hogy mennyire szabad komolyan venni eme megérzéseket vagy mennyire vaktyuktalálta a szeget... Ne vedd sértésnek!!!!Csak valahogy én ki nem néztem volna ekkora emelkedést a ricsiből... Én se mindig áttételezek csak most bátor vagyok... egyrészt mert kikell tapasztalni mit tud ez a PETI gyerek...:) Másrészt mert az ebrokin lévő pénzemnek 50edével "kisérletezem"... :) nem tudok egyik naprol a másiknapra megszuntetni 4számlát...
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 23:08
Előzmény: #49990  Törölt felhasználó
Ja, ami legjobban zavar a PETI-ben az az, hogy a chartokra rajzolja a volume oszlopokat, es nem laccik a fatol az erdo, vagy forditva, kinek melyik a fontosabb:-)) Lenyeg, hogy szeretem, ha rogtom latom a chartot, ha odapillantok. Par honapnyi tozsdezes utan igy is erzem, hogy 1re jobban farad a szemem.
Nincs vmi szinbeallitas, vagy nem lehet levenni/attenni a volume infot mashova?
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 23:04
Hat mit mondjak, a PETI tenyleg eleg pilotavizsgas:-)
En mar par napja hasznalom, de meg mindig nem tudtam megfejteni a portfolio elszamolas modjat.
Mi az a net, brut, Portfolio 1szeru, reszletes, mi van nyitva es zarva, stb.
Ha meg akarom nezni a portfoliom erteket, 1xruen belepek a webbrokiba. Az tiszta.

A PETIBEn viszont jo, hogy 1xre laccik a chart, a koteslista es az ajanlati konyv.

Az ebrokinal meg megvan a szamlam, szeretnek megprobalmi kulfoldi papirokat vagy indexeket is, foleg mert inkabb a longjaim jonnek be es a BET-en jovore nem sok esely laccik erre:-(

BZJ,
Miert nem probalod ki, hogy enged-e egy helyrol ket felhasznalokent belepni. Csak ossze ne keverd a sajat pozidat a ceggel:-)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 22:55
Nem tudom néztétek e már ,én most néztem ,hogy a 98 as bux viselkedés nagyon hasonlít a mostanihoz.
Akkor is egy emelkedő háromszöget v. éket írt le egyre alacsonyabb minimumokkal,amiről szépen lefordult és a folytatást gondolom mindenki tudja .Hatalmas zuhanás, kis megálló a korábbi minimum szintnél majd tovább le!Kb 7 hónap alatt lezavarták ezt de nagyon meredek lehetett!Én sajn a akkor még szinte nem is éltem,kár mert akkor sokkal okosabb lennék!
Nos talán idén vagy jövő év elején is ez lesz?
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 22:51
Előzmény: #49985  bpmcwap
Ja, ja, tudom hogy long, csak azon csodalkoztam, hogy miert pont OTP long. Napok ota szuk savban mozog, mig pl. a Ricsi jo magasrol jott le tegnap, tole nagyobb mozgas volt varhato a nap vegere. A shortot azert kevertem bele a kerdesembe, mert gondoltam a shortzarasokra szamitva longol valaki nap vege fele. En ezt csinaltam a Ricsivel. Sajnos nem tokeattettel:-(

1ebkent en is nezem a konyvet, csak soxor a lenyeg nincs benne az 5 arban:-( Lasd Wedge hozzaszolasit.
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 22:49
BP,
ezt nem mertem volna én sem!Otthagyni egy tdt pozit?
Vazze!
Nagyonn kemény vagy! :)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 22:46
Előzmény: #49985  bpmcwap
Szevasztok!
Az eq szerintem is jobb,de engem kicsit zavar,hogy annyira interaktív és minden szösszenetet látok amire nem kellene vetődni azt is!
Viszont én kénytelen vagyok az ebrokinál maradni a saját pénzemmel mert az eq csak pesten van és nem tudom enged e egy helyről két kétszer belépni ,mivel a cégem számlája eq-s és azt kezelem még!
bpmcwap
bpmcwap 2005. 12. 07. 22:40
Előzmény: #49984  Törölt felhasználó
mint az átlag!5ös!semmi extra!
ja amugy a poén, hogy mire ez a nagy öröm-csak mert azt irtad nem is mozdult annyit az OTPma- nem short volt hanem long!:))))) Azé ova intelek az én vakmerő mutatványaimtól!!!!!!!!!!És nem csak téged, mindenkit! Tancs ha itt lenne megmondaná... tiszta kamikáze amit csinálok...:DDD Ugye Tancs!? :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 22:36
Előzmény: #49982  bpmcwap
Milyen mély konyvet nezel??
Törölt felhasználó 2005. 12. 07. 22:34
Előzmény: #49981  bpmcwap
Most mar csak azt nem ertem, hogy mert pont OTP-t vettel fel3 -kor TDT-re. Napok ota alig mozog. Ha monnnyuk a shortzarasok miatt kitorest vartal a nap vegen a Ricsi, v. valami meg jobb lett vna. A fo ok az volt, hogy ugy erezted, onnan mar csak felfele mehet?

Mas:Ebroki-Eq valtas nekem is nagyobb nyeroket hoz. Messze rugalmasabb es tenyleg van vmi abban, amit vki mondott, h pl. stop limit orderek eseten szinte mindig az aktivalasi (legjobb) aron kot, mig a masik legtobbszor a limitaron ... Ennyit szamitana az MMS-brokiszerver kapcsolat delay??
Nem elhanyagolhato a fele DT dij sem.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 12. 07. 22:31
Előzmény: #49980  Törölt felhasználó
Nállam sem belulről jön mint JPMorgennél... vagy Morgen Stenlinél vagy kicsoda...Sokat vagyok a monitor előtt... láthato hogy mikor jönnek és mikor tünnek el... szvsz, de persze lehet hogy ez tényleg csak valami megérzés, de ha elkezded nézni x részvény könyvét egész nap... figyeled hogy adnak, kiveszik, megint adnak, megint kiveszik, megint adnak, nem veszik ki, ontenek, adnak, ontenek, adnak, majd egyszer beállnak, ráontenek és ujra és ujra beállnak, egy idő után meg vesznek, akkor szoktam belenyulni... és veszik és veszik és veszik... amikor nem veszik csak beállnak, ha kapnak eladom, ha nem kapnak és ujjak állnak be akkor veszek vagy tartom... hujén hangzik de dtben konyvből kereskedem grafikon nélkul... egyszer nézem meg a grafikont, amikor kiválasztom a papirt, akkor is csak azért, hogy ha esetleg beragadok akkor meglegyen az a biztonság érzetem hogy max napok kérdése, mert TA alapon jó a papir... 2szer buktam marha nagyot... egyszer BCHEMmel... amatör hiba!Tiszta szégyen... benéztem az ebroki grafiját... miután 5ötölték... ciki... kivártam meg rátrédeltem emelkedőbe... 2800tól voltam benne de mikor 1800tól 2500ig valahogy felment már nyerőben voltam... szvsz marha nagy mákom volt... a másik az econet speki volt, mikor azt hittem hogy 70 az alja és belevettem... na az xar ugy ... még mindig jocskán minuszos ha az osszes eco ugyletem nézem, de ráverek én majd még arra a papirra is hamarosan(remélem), amig meg ott szuttyog keresek egy kis plusz naftára valot... mert a vas zabájja a naftátha ha rallyzol...:)))
bpmcwap
bpmcwap 2005. 12. 07. 22:19
Előzmény: #49978  Törölt felhasználó
hali cst!jaja bevált!miazhogy!!!!:)))
A xetrás uygekkel lesznek problémáim... hiányozni fog a 243as euroval 0,4en vett WCM 0,52ön kihajitva 255ös Euron forintizálva...:))) Meg a jó kis 8,1es GPC Biotech 10,5ig... ezek azé hiányozni fognak.... pláne mikor pang a haza piac, de az eqinek dijaknak és lehetőségekenek hála, ha ilyen OTPs napon kaszálni tudtam 3,3%ot akkor mi lesz egy limitesen....:))) Má alig várom a jövö évet!!!Lenne má szeptember... A választások után... Jövöre szerintetek hány részvényben és hányszor duplázhatunk???? ÁÁÁ nem vagyok optimista...
Bocsi csak má a gin meg a szivar is beszél belőllem... :))) Ej ujra havaj dizsi napfény!!!:)))
NYARALNI AKAROK!!!!:)

Topik gazda

lehoka
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek