A hétfő a nagy bevásárlások napja az eco-nál. 74-is kevés lesz. :-)
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 11:52
20 db 73,nagy rally! lesz ez még ma 70 alatt!!
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 11:41
Dír Wedge1! Mindig nagy tisztelettel olvaslak. Érdekesnek tartom, hogy közel 6%-os FHB, 2%-os OTP, 1,5%-os Mol mai emelkedésnél az Eco érdekes lehet. Lassnan kicsit olyan Puleos beírásnak tûnik nekem az elõbbi. Mintha azt írnám: Phylaxia ma 82!!!! Bocs, de nemtom mi ez az Eco õrület...
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 11:26
Na, lehet, hogy végre megindulhatunk már. Mindenesetre pozitív előérzetem van... Syni is kezd magáhoztérni.
igen, az FHB-t jól összehoztad... sok eset volt már? mennyire megbízható az indexed? mennyiből mennyi jött be? amikor eladtál, miért adtad, venni miért vettél? tipp vagy elemzés volt mögötte? céget lehet rá(d) építeni? verjük már kenterbe a fórumozókkal együtt a nagyokat! fektessük le a bisztromatika alapjait... és Leticia Castát! egy modern káoszelméletért még Küldíj (No beldíj) is járna. csak hamarabb ki kell szállni, mint az LTCM-esek... :)
ma nyitottam megint egy valag longot!!! :) most ellenkampányolok ezerrel, mert ez mindig bejön... :) engem már ebben az évben le se lehet vakarni a tőzsdéről, vérszemet kaptam :) meg majd kapok is a monitor előtt :)
Ja, és a Shortosok mind billgétszre nyerik most majd magukat! BUX 20k alatt!!!
hajrá mindenki, hadd keressek még. :) nemtom, mi volt 20800-nál, de a kihúzás nagyon szép volt, igaz kicsit hamar jött... pöcsömbe! nem szeretem, ha megelőznek... mind1 most úgyis bebukom a longokat :) jajj, Ricsi, mit csinálsz...? még mindig 30k felett, te? most aztán már gyerünk ,medve!
Nincs MCOM-om, tehát ha vennék, azzal meg úgyis bezúznám... Ezennel teljesítettnek vélem 07.19-i beírásomat, miszerint eladásom után az FHB 10%-ot emelkedik...Most azt a 10 forintot esetleg már ne kérje rajtam számon senki...
20800nál volt egy ellenállás! Te vettél ott észre valamit? 21k nál max a shorosok már akinek maradt pénze megint beleadnak hogy jobb legyen az átlag.....
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 10:20
azt mondja az Ito-lemma, nem lesz a BUX 21k ma!
nem viszi át! hajrá Bulgária! oda vitték a lóvét, azért zúzzák a BÉT-et...
P.S. MatGab, lszi segíts már, adj már el egy kis MCOM-ot... PLS
bezúzzák, de kőkeményen!!! a gyorsjelentések óriási profit warningot adnak! minden longos megsz..ja!!!
P.S. ne vegyétek komolyan, csak épp az én kinyilatkoztatásaim is hasonlóképp működnek, mint MatGab eladásai. longban vagyok, ez a mást mondok, mint teszek taktika be szokott jönni... :) anyósommal már elhintettem, hogy a MOL innentől nagyot zakózik :) azóta is emelkedik :) szóval R, MOL...
TIPPSAROK