Ez az econet egyre furább!! 71-en 152107 vevő 72-n 111092 eladó nem tök mindegy az a rohadt 1 forint?? Vagy nagyon bénák, vagy mindenki ott ül bp mellett a medencében, iszogatják a hideg sört és leszarják a tőzsdét.
Én is ezt teszem, kellemes hétvégét mindekinek.
Törölt felhasználó2005. 07. 29. 14:13
merre vagytok, külföldi investor-ok? mikor fog a bika megint száguldani? netán jobb otthon, ahol duplázódnak a profitok? nálunk csak szerény 19%-ok vannak... nem kell már a Ricsi? viszont azt látom, hogy mindenki foggal-körömmel tartja a papírját. nagy zakó lesz ebből, ha nem jön a tőke... még a kamattarcsi is elolvad ebben a hőségben/bőségben. MCOM, OTP, R... mikor szálljunk longba? szvsz. nincs még itt az alja, de a teteje sem.
hétfőn újabb visszateszt? bezúzzák még 20k-ig a jövő héten? tippek, vélemények?
Puelo! Ha nem vagyok indiszkrét mennyi gardéniád van, hogy így nyomatod? (Különben egyetértek Veled, hogy mos egyértelműen felfelé fog menni. Szerintem úgy 450 körülig)
És az is érdekes, hogy nem nagyon kap :) Persze, ha nem 100.000-es vétellel állna bent, hanem pár darab 5000-10000-es tétellel, akkor megkapná az egészet.
Törölt felhasználó2005. 07. 29. 11:14
Sziasztok, most kerültem gép elé és látom, h a matyi gyengélkedik! Mi ez?? :O Erõgyüüjtés v. ennyi volt 9xx bye-bye?! A másodiknak nem örülnék - poziból! Megköszönném a hozzászólásokat.
Na ez most nekem betett wazeg... ne monya má nekem senki hogy 21000előtt ez volt a visszateszt...grrr.. . azt hittem 600körul bespejzolok... :( Bosszubol megyek is a medncébe ázni... Este meg cápa révén nyomás pecázni!!!:) Mindenk inek kellemes napot!Még neked is pulo!Sikerujon a csipkézésed!:)) Udv!
TIPPSAROK