még nincs vége BZJ! ;) Amugy lassan kezd tetszeni nekem is az eco konyve...:) p_munka! Feltettem a cikket!Köszönjuk szépen! Nem sokáig fogaj birni ezt a kapacitást az oldal a jelenlegi strukturájában... Mikor megirtam nem gondoltam hogy ennyire beválik és ekkora kereslet van az interaktivitásra... Ha megzakkanna, azonnal ráálok az uj motor irására, de egyenlőre most nem nagyon van időm, és szeretnék én is nyaralni is,meg ijesmi....
döcögve, de kezd végre beindulni a netem, bár annyira nem tetszik a dolog A hírre adott reakció megmutatja, van-e érték a papírban. Az Erste valószínűleg nem az erős dollár miatt húzta meg, a mostani dollárgyengülés a Q2-re már úgysem hat - hátha tudnak valamit Amúgy a portfolio-s cikknél több is fog történni szerinted? - mert szvsz csak lépésről lépésre ereszthetik el teljesen a yent.
pfuuu baker!!!!!Apukám,ez kész életrajz!!!!Én csak az elmult 6honapra gondoltam, te meg leirtad az egész cég életét:)))) Na feldobom minnyá a teljes cikkedet!
szerintem a Q2 eredmeny rallyjat meg mindenkeppen vard meg. en is azt teszem ;). Persze eg stop loss olyan 7300nal megnyugtato (foleg ugy hogy 7000 elott vettem joval)
TIPPSAROK