Nem az a lényeg, hogy melyik oldal a nagyobb, hanem hogy melyik fog egyben eltűnni :))) 3,6millio darabos forgalma volt eddig. Félmillio ide vagy oda :D
Büdös vagy nem bödös, akkor is megcsinálták. Ami viszont nekem tetszik, hogy mindezek ellenére, vagy mindezek után nem fordult be a papír, mermaradt 70 forint fölött és percről perce alakul a könyvben a vevői oldal, igaz ezzel párhuzamosan az eladói oldal is púposodik, de még mindig nagyobb a vevői oldal.
K&H vette, Equilor adta, és átkötötték, és nyertek. Szerinted hogyan reagálta volna le a piac ha a KH kezdi adni? :))) Mindenesetre kezd magáhoztérni a dolog és egyre szebb a vételi oldal. Már csak venni kéne :)
Csak az b000za a csőrömet, hogy tegnap nem tudtam trade-elni, meló miatt, ma meg lecsúsztam a nyitásról, vettem volna OTP-t... :( Igen, asszem, zárok is, nem szabad szaladni a szekér után, mert még hirtelen megáll, és teli pofával nekiszaladok...
Nem túl komplikált :) 65-ös átlagárral vett a KH 1misit. Ma az Equilor mindezt visszaadta. Aztán átkötötték. Undorító . De legalább megváltozott a papír szentimentje. Most fog kiderülni,hogy van-e tiszta út felfele...
TIPPSAROK