Matgab! Ahhoz, hogy ellened tegyek, tudnom kellene, hogy miben utazol. Gondolom jó nagy OTP longot nyitottál 7200-on. :) Köszönöm a segítséget mindenkinek
Üdv! Wedge, kár, hogy a múltkor már nem tudtam intézkedni. Sejtettem, hogy jó lesz (PP), de ez nagyon jó lett. Te jegyeztél, mi? Ha hamarabb tudtam volna róla... , de azért köszi.
A 80 dolláros olajár rémhírek miatt azt hittem, hogy a nap elején nagyot fog esni, de úgy látom, hogy nem remegett meg senkinek sem a keze. Legalább 10%-kal alul van értékelve (szerintem).
Törölt felhasználó2005. 07. 05. 15:30
ez tccccet :D ! Fiúk ! Pplast mekkorát ugrál hírtelen...figyelite k? lehet ez az új megrendelés elég a kitöréshez ? engem már rég nyúznak a plasttal, hogy nagy kasza lesz ...de pont most törne ki , vagy várjak még egy két napot a vételell ?
Az Equitas akkora baromságokat ír mindig, hogy azt csak szórakozásból olvasom el, miután meghoztam a döntéseimeit, nehogy megzavarjon... Az ÉMÁSZ-ra alig egy hónapja azt írta: 7.000-ig könnyedén zuhan, mert nincs jelentős támasz... Otp kb. 3 hete: megtört a lendület, irány lefele... Mindig abba az irányba jósolja, amelyikben az utóbbi egy hétben/hónapban ment a papír... Se fundamentum se korrekt trendelemzés. Azért kár brókernek hívni magam, hogy egy lefele menő vonal alá beszúrjak egy pontot és azt mondjam az addig fog esni, az emelkedőhöz,pedig ugyanezt egy felső ponttal... Sokkal többet érsz a mértékadó Fórumos tippadókkal (Daxturbo, Laurion, Wedge, stb. (ABC-ben)esetleg, ha ellenem teszel...) Üdv!
Nem hinném, hogy ez le fog esni, mert van egy szint ahol beállnak az oroszok és cirka felvásárolják a céget :)
Törölt felhasználó2005. 07. 05. 14:49
Napi: A gyengeség most már nyilvánvaló, a 2280-as támasz is elesett. Visszatesztelve. Bul lpiac van, ezért túl nagy esést ebben ne várjunk. 07. 05. Equitas elemzés Kérdés: -Mikor shortolhatom már??? Ahányszor ezt olvasom, a napi +1% mindig benne van. Szerintetek tényleg lesz valamikor 2000 vagy inkább 1800 környékén?
TIPPSAROK