ok!bocsi!Erről írtam a végén! De spec pont a matyinál,meg fotinál,meg otp-nél(az elmúlt napok) aznap írtam mikor eladtam,hogy eladtam! Jelenleg a portfolióm: -mtcom: visszavetem -otp : visszavettem -fotex: visszavettem -synerg on -boci -eco Azé kösz hogy szóltál,megpróbálok okosabban írni!
forgalom nélkül 2320 körül miközben elég gyenge a mai piac... nem az igazi ez 2300 alatt legalább kis kockázattal lehet majd shortolni. egy okot mondjatok, hogy miért emelkedne.
BZJ! olvasom a a te beirásaidat is,és te mindig útolag írod le hogy így eladtam meg úgy vettem és mennyit kerestem .jó lenne ha látnám már 1 szer hogy előrre megmondasz valamit mert ha ilyen "okos" vagy akkor már full milliomosok lehetnénk ha megosztanád velünk ezeket a dolgokat! :) és méegyszer: nem utólag !
Úgy értettem bpmc, hogy mindenki a másikra vár, hogy 2300 fölött vegyen valaki (ami nálam nem 2302, meg 03, hanem mondjuk 2320), és emiatt nem mozdul, de talán már mocorog...
Hja, a matyit én pont így gondoltam 900 alatt megint megtorpan visszaengedig 70-80-ig majd megint fel!Ezért is adtam 90 fölött el,most már nagyjából visszavettem,úgyhogy talán megindúlhatunk megint 90 fölé!d:) Utólag persze könnyű okosnak lenni!
Az akkor fordul elo pl., ha nincs elo internet kapcsolatod es ugy probalod elinditani. Bejelentkezni meg sikerult es utana nem tortent semmi? Ha bejelentkezni sikerul, azaz internet van, akkor a proxy lehet bunos meg, ha van ilyened (pl. cegeknel gyakran elofordul). Egyebkent nem kell ujrainditani a windows-t, eleg ha nyomsz egy ctrl+alt+del-t es a feladatkezeloben kilovod a peti-t.
TIPPSAROK