Üdv Mindenki! Szép napot,jó kaszálást! Végre újraélesztik a bocit?!Már kiraktam a látóteremből úgy bepunnyadt.Lassan összeszedheti magát,ha az olajat nem turbózzák.Foti egyre biztosabb BEFEKTETÉS. Synergon ostromolja az 585-öt.(remélem átviszi aztán hajrá az új csúcsra!! Az Mtelekom a leggyengébb láncszem most is.Csak a fórum hatására vettem.szerencse,hog y a piac vmennyire húzta fölfelé,de nagyon nyögvenyelős.
Na figyeljétek a Matyit! SZVSZ ma előadja azt amit az elmúlt időszak emelkedő napjain. Nap elején leadják kis forgalommal, de megírják a vételi oldalt. Abban a pillanatban amikor kiszedjük a 880-at, nekiindulhatunk...
Törölt felhasználó2005. 07. 07. 10:19
Jó reggelt! Tegnap betettem 2350-re dt eladást nem teljesült,mert 2349-nél megállt,de jobban is járok így lehet, na szóval akkor ma 2400. q:)
Ha a Synergon az 570-es regiszter tetején nem hajlandó esni, márpedig eddig nem, akkor nincs miért eladni, mert jön a következő felliftezés nemsokára. Just like Fotex. Szvsz.
jo reggelt mkinek! gondoltam a tegnapi syn hajrá után veszek belole,sajna csak 585on kaptam, erre lefordult... inkább vettem volna fotexet, ahogy elnézem az ma is rallyzni fog... ecot, meg csak várom, meg várom hogy szálljon... elég xarul megy a bot... :( Aszem inkább elfogok menni egy pecázni,a dunábol hamarbb fogok halat mintha a béten cápáznék, pedig van itt halacska boven...
TIPPSAROK