Üdv! Wedge, pedig mennyivel jobb lenne, ha azon versenyeznének, hogy melyiket lehet eladni drágábban. Kár, hogy nem így működik, már vettem volna egy rakás ecot meg humetet. :) JP, mikor jössz?
Matgab, Ez a boci nem igazán tudja merre menjen!Már nagyon gondolkodom a beszállóban,de még nem egyértelmü!Elvileg tegnap 2170 megvolt már,de .........
inflexio, nekem is egy összeesküvés elmélet jutott az eszembe Eco-val kapcsolatban, ami mögött NK áll, de azt nem gondoltam volna, hogy ez a kérdés is tőle származna.
Törölt felhasználó2005. 05. 12. 10:18
Egy kis összeesküvés elmélet: Épp a Portfolio tulajdonosváltás után a szavazógép kérdése: Meddig esik az Econet? Csak nem a fő tulaj szondázza ilyen módon a papírral kapcsolatos kisbefektetői szentimentet?
Az OTP stabil cég , de azért egy-egy tételt nyereséggel eladok. Alapvetően tartom a részvényeket, mégha időnként átmegy is veszteségbe. Fundame ntális alapon gondolkodom ezügyben. Egyébként igen sok a zavaró "elemzés" mostanában ezen a honlapon.(Nem a mi cikkeinkről beszélek.Mi bármit írhatunk.) Ha a zavaró hírek nőnek eltávozom erről a honlapról, hogy ne tudjanak befolyásolni.Jobb, ha az ember magára hallgat. A piac elég zaklatott, ezért nincs szükség ál- és rémhírterjesztésre.
Az árbevétel 10,8%-kal, míg az üzemi eredmény 43,0%-kal bővült. Az üzemi eredmény 43,0%-kal nőtt és elérte a 804.000 eurót 2005 első három hónapjában. Az EBIDTA 31,4%-kal emelkedett.
TIPPSAROK