Pedig a bluék között is van tolvaj részvény! Nekem is sikerült gyorsan -10% ot csinálni...ami jelentős volt! Azóta szépen korrigáltam más papírokkal. Alteo,any...ver mindent a béten!
Nyolc hónapig néztem, hogy esik ez a szar. Se osztalék, se srv, semmi. Elegem volt, eladtam jó nagy bukóval. Remélem sirhely vásárlásra költitek mocskos retek ner tetvek. Tudom, hogy olvassátok a forumot tetves ner rohadékok.
Arra lesz jo, hogy nézd a növekvő veszteséged. Én nem adtam el fele ekkora bukóval mert arra számitottam felhuzzák ujra és nullán kiszállhatok de ez a szar csak esik.
2024.06.06 = 223db 2024.06.07 = 340db 2024.06.10 = 1db Eddig is alig volt forgalom de ezen a szinten már senki nem akarja eladni. Gyakorlatilag leállt a kereskedés.
Esésben venni? Azt csináltam 2 éve, mig elfogyott a pénzem de az árfolyam tovább esett még kb 35%-ot, én meg be voltam ragadva másfél évig. Akkor megtapasztaltam, hogy a "sávosan lefelé" vásárlás nagy baromság. Emelkedésben kell venni, és ha esetleg megfordul, akkor még kis bukóval kiszállni gyorsan. Sajnos ez utóbbit nem tettem meg, mert nem gondoltam hogy ennyire elengedik, igy egyre nagyobb bukoban vagyok ezzel a szarral. Ugyanigy vagyok az appeninnel is. Abban is biztam, de soha többé nem veszek ilyen retek ner részvényeket.
Akinek van és teheti az szerintem most adja el és keressen magának helyette egy olyan papírt, amely várhatóan fog is fizetni osztalékot. Amíg nem késő...
TAKAREKJZB