Ha vételin állna be egy cég, akkor alapból bukná a brokidíjat. Mondjuk a vételi ajánlatot tevőnek kellene.az MNB engedélye után egyből beállnia vételre! Persze ilyenről itt szó sincs, de ez lenne a normális! (ELMŰ-ÉMÁSZ-nál is így volt.)
Ez egy kamu ajánlat . Mivel nem a Magyar Bank Holding az ajánlat tevő csak az MTB. Az MKB ra a Bank Holding adott ajánlatot , bár ott szerintem nincs közkéz . Úgyhogy maradunk a tőzsdén , mint gigabank részvény .
Nem.Ennyi marad. Annyi előnye van, hogy ülsz a fotelben és egyszer csak megjön a pénz a számládra.Költsége nincs, de átfutási ideje annál inkább. Először 30 nap áll rendelkezésre az ajánlat elfogadására. Onnét 1-2 hét, mire megkapják a pénzüket a felajánlók.Aki nem ajánlotta fel a részvényeit sz tovább vár a részvények megsemmisítésére és utána a vételár utalására.Ez még pár hét pluszban. Kb.április közepén vége az egésznek.
Nem értem, hogy vételi ajánlat esetén papírozás, nyilatkozat helyett miért nem képes egy cég se beállni ilyenkor a vételi ajánlati áron beállni a vételi oldalra, helyette meg van bonyolítva az egész. Plotinus csinált ilyet Zsidayval talán utoljára,azóta senki. Még 585 körül is megéri venni biztos hozammal, ami nem sok, de jobb, mint az agyonsztárolt forint égető Máp+ kamata időarányosan.
Beleolvastam.94.83% az összehangoltan eljáró személyek részesedése, tehát kiszorítás lesz majd. Persze előbb az MNB-nek még jóvá kell hagynia az ajánlatot.Ez gondolom minimum 30 nap.Még ennyivel is hosszabbodik a történet.Akkor a kiszorítás kb.június végére lesz csak meg. 😩 A lebonyolító az Equilor lesz.
Szerintem nincs. Egyébként is ugye 10 % alatti a közkézhányad. A Takarékbank Zrt. többségi tulajdonosai annak a Magyar Takarék Befektetési és Vagyongazdálkodási Zrt többségi tulajdonosai, akik a Takarék JZB-nek is többségi tulajdonosai is, csak meg kell nézni.
Köszi. Vagy ugye napi kereskedésben el is adhatom. Az egy más kérdés, hogy a beker áram jóval magasabb és csak bukóval tudom eladni. Nekem pedig rá ért volna, mert tbsz-n is van. Ez így szívás.:(((
TAKAREKJZB