Állami cégnél, ha milliárdokat bukik az állam,azaz a magyar adófizetők, annak soha nincs semmilyen következménye,pedog min. hűtlen kezelés,lásd egyes megörökölt MNYP pakkok elherdálása bagóért.
Azzal nem leszel beljebb,mert 599-ért nem veszi meg senki. Én megvárnám a vételit vagy a kiszorítást, mert borítva még nagyobb a bukó. Rába, Master kifutotta magát egyelőre, amíg nincs eredmény.
Azért kíváncsi lennék, hogy a szemétláda Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél milyen bekerülési értéken van nyilvántartva az 5 millió db állami részvény...
Elmű-Émász-ra 2019. október 4-én tett ajánlatot az E-ON.December 13-án fizették ki azoknak a vételárat, akik elfogadták az ajánlatot. Akik megvárták a kiszorítást, azok 2020.március 26-án kapták meg a pénzt.
Úgy fest megszívtuk Balu. Nekem bukó így, kb 85 Ft papíronként, ha az eltöltött időt, amíg ebben állt a pénz nem számolom. Undorító, mert nekik ez aprópénz, ajánlhattak volna egy tisztességes árat. Na de mit is vártam tőlük? A "nagyvonalú" NER.
Egyszer már beszívatták a kicsiket tavaly augusztusban, utána be is zuhant az árfolyam. Most ez a 2. kör. Ezek után meg menjek hozzájuk számlát nyitni?! Majd ha piros hó esik.
Nem feltétlenül marad ennyi, kevesebb nem lehet de ha a kiszorítás előtt egy újabb lezárt év (2020) keletkezik (azt hiszem április környékén szokták az évest közzétenni) és ott több lenne az 1 részvényre jutó akkor azt kell figyelembe venni
TAKAREKJZB