Így már jogos, én már 2 éve részvényes vagyok tűrhető átlagárral, minden részvényem évekre van befektetve fundamentális alapon...Nyugdíjcélzattal, de igazad van egy igazi kereskedő nem fog benne ülni 1-2% ért hónapokig... és abban is igazuk van, hisz addig sok más lehetőségtől esnek el... én nem vagyok profi trader ráérek :D
Ez is egy lehetőség. A túltartalékolás szerintem nem feltétlenül jelenti azt, hogy többet fizetnek érte. Ugyanakkor ott lesz talán az osztalék is annak, aki addig el nem adja. De én inkább itt forgatom meg, ha felmennek 595-ig.
Én kivárom, a papírt amúgy sem kapom meg, és úgy láttam, hogy sokkal nagyobb összeget raktak félre a kivásárlásra, mint kellene. Talán ők is úgy gondolják, hogy lehet még gubanc. Egy ezrelék az esély, de nagy rajongója vagyok André Kostolany-nak, aki szintén ezt csinálta volna. :)
Erre azért nem vennék mérget. Én 595-ön is odaadom, mivel az átlagom 20 %-kal ez alatt van. Mindenkinek egyszerűbb lesz. Én a 15 %-os árfolyamnyereség-adó pedig nálam inflálódik még legalább egy évig, és a tőkével együtt azt még be is tudom addig fektetni. :)
Mert a legtöbben nem befektetők, hanem spekák. Ha meghúznak valami kis papírt, ott 20-30-40 százalékot lehet kiszedni, ha van időd a gép előtt ülni, és gyorsan reagálsz. Nekik nem érdemes 1-2 hónapot várni 2%-ra.
A cikkben 14 százalékos közkézhányad szerepel. Eszerint, ha az ajánlattal 4 százaléknál kevesebbet tudnak megszerezni, akkor a lezárást követő 90 napban feljebb mehet az ár, ha kiszorítást terveznek.
Még egy utolsó kérdés, aztán nem írok hülyeségeket. De nem érné meg nekik most felvásárolni folyamatosan az 598ftig..látom a könyvbe van azért részvény odáig is, mégis meg se moccan...vagy ez aprópénz senki nem foglalkozik vele?
Az egy részvényre jutó saját tőkéjük sem lesz magasabb gondolom, legutóbb amikor számoltam itt körül jött ki, de azóta nem követtem az eseményeket. max ha lemenne 540-560 ra még pár % haszonért be lehetne vásárolni :D
Gyakorlatilag igen. Nagyon minimális esély lenne arra, hogy valamit eltolnak, és késik a dolog, akkor talán mehetne feljebb, de erre nem számítanék. Ha jól láttam Sehmet kolléga is lemondott róla. :) Márpedig ő bennfentes volt, tudja, miről beszél.
Köszönöm a választ, akkor ha nincs szükségem a pénzre akkor csak várni kell. (600 fölé az árfolyam igyse ugyse fog menni ezek szerint. 640 votl a céláram, de ez felejtős. 2 éve részvényesük vagyok)
TAKAREKJZB