Az ismétlés törvényszerint működik, ha nincs meg a kellő szavazati jog akkor 1 óra múlva újrahívás és a meglévő szavazók döntenek, ez teljesen normális, az más hogy az egész "normálatlan ".
Ezékiel 25,17-ben nem ez van. Tarantino hozzáköltött ezt-azt. Látszik,hogy nem olvasta el a Bibliát, pláne nem a végéig,mert ott ez van:
Jelenések 22,18
Bizonyságot teszek pedig mindenkinek, aki e könyv prófétai beszédeit hallja,ha valaki ezekhez hozzátesz, azt Isten e könyvben megírt csapásokkal sújtja.
nem véletlen
egyrészt még az idén el akarnak kotródni, lásd mai ismétlés is
másrészt az ilyen cégek szeretnek karácsony körül kavarni, kevesebbek vannak jelen, nem olyan feltűnő
"nálam sokkal magasabbról"
Itt nem az számít, hogy honnan, hanem mennyi volt a befektetett.
Az teljesen irreleváns, hogy 1000db 2000 HUF-os rv.-t, vagy 2,000,000db 1 HUF-osat.
De, hogy karácsonyra köszönnek be vele, ez letaglózó.
"Arról nem döntöttek a részvényesek, hogy a Synergon elhagyja a Budapesti Értéktőzsdét, de a végelszámolás mellett valószínűleg nem lesz más lehetősége a cégnek."
Ezzel értelmezési gondjaim vannak.
Abbahagyták, szerintem.
Az árfolyam alapján, meg lehet becsülni, hogy mennyivel károsították meg a részvényeseket?
Árfolyamban minden benne van, amikor fönt járt, akkor a bevétel-profit is tetemes lehetett, amit lenyúltak.
Milyen árfolyamot kellene felszorozni a részvény darabszámmal, hogy mennyi pénzt kellene keresnie a hatóságoknak, magánvagyonokban?
:) köszönöm. mert sokan örülnek az én bukásomnak...de itt nem csak én buktam...
itt nagyon sokan buktak.
nálam sokkal magasabbról. én kiheverem. 2 hónapon belül megkeresem...de ők mit csinálnak?
Nekem is dereng valami, hogy még a Kurszki Egyetemet is belekeverte a mesébe.
Ezt már leírtam, tavaly márciusban, helyettesítő házorvos kérdezte:
Munkahely van? Nincs: Miből él? Tőzsdézem.
A férje 8 millát bukott ebben, bróker "rávezetéssel".
Akkor mondtam neki, softverfejlesztő cég, meg 215 volt az árfolyama, mielőtt elindultam ide.
"Hogy tudja."
Ez a dolgom.
Amikor valaki itt bukott pár 100,000-ret gondoljon erre, meg ki tudja mekkorák voltak még.
Persze rosszul esik ott 1 forint is, mert nem árfolyammozgás, hanem tömény aljasság okozta itt a bukást.
...ami érdekes volt, hogy nem forgalommal esett. akkor senkit nem érdekelt, hogy mi lesz itt? a gyűlésen sem sokan lehettek. érdektelenség...na megyek alszom. az ügymenet meg majd kiforrja magát.:)
SYNERGON