Rendszeres (pl évente FUTÁR-ból) bevétel az árbevétel, azaz nem az egyéb bevételek között mutatják ki.
Ha jól emlékszem az üzemi eredmény zárójeles, azaz negatív volt. Pénzügyi eredménye viszont pozitívba billentette az adózás utáni eredményt. Egyéb bevétel ilyen cégnél nem mérvadó (egyszeri tétel, vagy csak játék a számokkal kategória).
Biztos igazad van ,én is borúsan látom a jövőt ,de ezt kifejtenéd:
"Egyszeri tétellel (egyéb bevétel, pénzügyi eredmény) okozta az eredmény felhúzást. Szemfényvesztés laikusok számára." Ez az egyszeri tétel évi 0,5 milliárd a futárból 2024-ig, tehát nem egyszeri
"Ertse tartja a shortot" nem akarok kötekedni de ezt honnan veszed? Esetleg tudnál linket küldeni?
Számomra egyértelmű, hogy menekítik a lóvét. Szeptemberben két lábbal rúgják ki BUX-ból szvsz, így felgyorsulhat az esés. Elképzelhető, hogy Masterplast veszi át a helyét valamilyen szinten. Korábban leírtam a kézzel fogható tényeket. Ezek alapján SYN jövője nem túl fényes. Én már nem látok benne semmi fantáziát.
Erste tartja a shortot, ott nem balekok ülnek...
Hát, ha ezek nem voltak céltartalékban, az elég szépen odavág a cég értékének, szerintem inkább csak 32 Ft/rv, de az is durva. Már ha a cég egyáltalán ki tudja pengetni a bírságot...
SYNERGON