érdemes megvárni a q2 jelentést
bár sok minden nem lesz benne....
1 az idén sztem nem lesz semmi, a főbevételi irányt a pénztárgépek hozzák továbbra is az jó lesz
2 az orosz dolog sztem jegelve egy darabig,
3 datapark passz -
4 tőke emelés és befektető kellene, mert egyébként marad itt minden egy darabig, enélkül nincs kitörés...
Ha "az adatközpont hasznosítására vonatkozó sikeres tárgyalások után megkezdődött a
szolgáltatási szerződések előkészítési folyamata", akkor az üzelti tervre, meg az ipari parki ingatlanra, az eszközbeszerzési fedezetre tekintettel már talán nem akkora őrültség esetlegesen meghitelezni a business-t.
Szerintem a smart projektet csendben átpasszolták a SMartCap IT-Solutions Emerging Markets GmbH-nak és ott folyik (ha folyik) a munka a SYN kontójára. De lehet, hogy tévedek.
Hamarosan itt van szeptember, szvsz SYN repül a BUX-ból, stb
ui: miből lenne pénze a SYN-nek megépíteni a DATACENTERT. Őrült, aki erre pénzt ad...
Nem akarok indokolatlanul károgni, de ha már szóba került, akkor megkérdezném, hátha tudja valaki..
A datacenterre kapott EU-s támogatásnak nem jár le a támogatási szerződése a többi előző ciklushoz tartozó EU-s forráshoz hasonlóan legkésőbb idén ősszel?
Amikre nekem rálátásom van, ott idén október végéig pénzügyi elszámolással együtt kellene végezni, ahhoz hogy ne bukják a támogatást.
"A Datacenter beruházást támogató
projektekben a tervezés folyamat
lezárult, a műszaki tervek alapján az eszköz beszerzés előkészítése megtörtént. Az adatközpont hasznosítására vonatkozó sikeres tárgyalások után megkezdődött a
szolgáltatási szerződések előkészítési folyamata."
(2015. Q1 jelentés)
Ha az adatközpont megkezdené a működést, az elindíthatná az árfolyamot. Esetleg az oroszországi Smart projekt beindulása, ami véget vethet az állóvíznek.
Üdv:
EGYÉB TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2015. július 14.
Ügyvezető igazgató kinevezése a Synergon Integrator Kft.-nél
A Synergon Informatika Nyrt., mint a Synergon Integrator Kft. egyszemélyes
tulajdonosa Holp János urat nevezte ki a Synergon Integrator Kft. önálló aláírási
joggal rendelkező ügyvezetőjévé.
SYNERGON Informatika Nyrt.
SYNERGON