Lehetett a 2 nagy is, nem a kirakatban lévő pakkjával, azt nem lehet feltételezni, hogy csak meresztik a szemüket a hullámok közben, jótékonyan a kezükre ülve. Azt az 5%-ot meg is kereshették már, ha a beker árukkal számolunk.
Nem durva az. 200-ról ment föl 800-ra. FCF= free cash flow, szabad pénzáram Apportok rv-el történő kifizetésénél, az 1 rv-re eső ratio semmit nem nem változik, így az árfolyamnak sem kellene addig, amíg nem áll be + változás a jövedelmezőségben. Ha olyanokat apportálnak be, amikben az FCF például egy vízszintes vonal (veszteség), fűzhetsz te sorba 100-at is, a vonal akkor is megmarad, ugyanez fog kiderülni a többiben is, ahol részvénnyel történtek kifizetések. Akik tolvajpapíroznak, erre nem gondolnak, csak a kupacot nézik, hogy az egyre terebélyesebb, de, hogy miből van, illetve a kockázatát, nem fogják föl, 5x akkora kupac = 5x akkor árfolyammal számolnak. Ez lehet, hogy évek múlva derül ki, nem holnap, de törvényszerű, hogy beárazódik.
szerencsére nem tudsz meghazudtolni sem te, sem más, mert a leves topikomban minden nap másolom a kötéseim és a nap végi nyereségeim ma set-ben váratlanul és nagyon beszorultam, de set-ben és nord-ban tudtam annyit adni, hogy 67 ezer nyereség összejött mára minden nap minden papírban nem sikerülhet nyereséget produkálnom, főleg, ha ilyen váratlan lerántás van, mint ma vagy téged nem lepett meg?
En mondjam meg, mikor, miert es mennyiért vagy egy papírban? Sajnos vagy szerencsére mind tudjuk, ez mit es mennyit jelent nalad, mar ha nem ragadsz benne ;)
megtaláltam: 21-én adtam 134-en 2019.11.21 09:17:01SET Group Eladás 2500 db 134 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5756679, ehhez képest a mai 100 mi? hány százalék esés?
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja