Kijottem a hűvösről. Örömmel látom hogy ezalatt nem lepték el a trollok a topikot. Májusban továbbra is kitörést várok, ta alapon is biztatoak a jelek. Türelem casht terem! Legyetek jók! SC
Szia! Egyiken sincs fent csak a Randi chartolójában. Ha nem vagy Randomos akkor nem tudom honnan lehetne chartot előszedni hozzá. Itt fent van, de ez elég fapados: https://stooq.com/q/?s=set.hu
Nem tudom de elmehetne a pi...ba.... nem tudom valojaban ez hogy mukodik. Arra jottem ra vuszont a heten amig epp nem vettem csak ucsorogtem elotte. Figyeljetek meg... szepen ment fel 695 re aztan ki fogyott a kendulet es 5-10 percenkent tolta lejebb egy forintal a pakkokat 500 -3000 darBokkal ez a kemeny aztan meg mindig nem vettek es le tolta tamaszaskent 687 ig ott amikor 695 on ott van ott kellett volna az napi forg az a 15 - 20 milla es mar 700 is lehetett volna. Szoval itt az elet amikor nincs vasarlas folyamatosan ezt generalja
Kedves Metwolf, kérhetek egy kis segítséget, az investigen se a tradingwiev oldalon sem találom a SET Group-ot a Hungary Stocks-nál. Hol keressem? előre is köszönöm válaszod
Én is ezt gondolom. Egyik legfurabban mozgó papír a BÉTen. Ha nincs hír senkinek nem kell 30% diszkonton (1000es emelés tárgyalás bejelentés), amikor meg jön egy hír az emberek inkább beallnak felső limiten a sorba (pénzügyi analfabékák? :) ) . Ők tudják, én ezeken a szinteken vettem inkább. ;)
Nem kell aggodni , ezen a szinten "nem annyira" kell a papir , majd 1000 felett meg mindenkinek kellene. De ez a tozsde. Pl. Opi sem kellett 180 - 210 felett de 800 nal meg remegteg a vevok erte.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja