Így van, én is konkrétumokra számítok, termékteszt, potenciális vevői kör és még több infó az applikációról. Egyértelmű volt már a bemutató után, hogy ezt a szolgáltatást nem a neppereknek kínálják. 😉
Én OTT1-ből költöztem át ide, látva mások példáját és persze átgondolva mennyit veszítek és mit nyerhetek. :) Abban 1,5 évig türelemmel voltam. Eddig megérte, mintha kiléptem volna a friss levegőre és nem megyek vissza oda ledumálni. Hajrá SET!
A június 5 az nem egy termék bemutató lesz szvsz, mivel az a múltkor volt. Itt új szintre emelik a termékkel kapcsolatos információkat amikkel kapcsolatban ekkor már szerintem tisztán fogunk látni. Lehet hogy addigra már lesz vevő is a termékre... Mindenesetre a főváros egyik legjobb helyen lesz az esemény. 😁
Hogy találnak új, lelkes befektetőket, akik a vételi áruknál drágábban veszik meg a bóvlit? Papír milliók vannak a régieknél, arról miért nem írogatnak?
Igy van . Az keves a vegen nem jelent semmit . Egyebkent kar elemzgetni a papirt , mert " valos' kepet ugy sem latunk meg a chart-on. Amugy meg aki atlatja hogy mi tortenik a cegben , az tudja hogy a papirnak csak egy iranya lehetseges az pedig fel. Hajra Set !
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja