hogy aszongya a honlap "Ide kerülnek innovatív tevékenységeink.Néhány napon belül elindul az első.Szólunk róla időben." milyen jo hogy napokon belul mi lenne ha napokon kivul lenne? meg belegondolni is brrr - meg hogy lehet napok, ha mar heteknel jarunk? akar irhattak volna percet is es eves szinten majd csak tortent volna valami
Kemény melo az! Nem is tudtam h " paraszt" vagy en azt hittem budai milliárdos!en vidéki paraszt vagyok ganeztam sokat anno. !set meg csak épüloben van! Jo h tavaly eladtam ill a választás utan kedden opust
Törölt felhasználó2018. 11. 19. 17:02
A mai kereskedés elég ratyi volt. Valami jó hír nagyon kéne, mert visszacsorog 200 alá megint.
Köszööm kérdésed ! Jockey most jött haza a nemesbodza ültetvényből, mert a lemetszett ágakat raktam össze a sorokban ! 4-5 fok van kint jelentem, és már szétfagytam ! De most jó meginni egy kávét ! :) Most nézem a forgalmat ! Valaki nagyon adja ezt a papírt ! Pedig venni kéne ! Jó hír , hogy az Opusom emelkedett :)
Múlt héten a nagy elad(k)ó kiállta után aki akart az bevásárolt. Most a rallyba becsatlakozó csalódottak (akik úgy gondolták, hogy ezerrel fog emelkedni) adogatják vissza. Nincs ezzel semmi gond. Egy biztos, akik nagy tételben vették azok tudják, hogy miért. Remélem nemsokára mi is megtudjuk. ;)
A vg cikkben benne van hogy az extra profitot (ami azért szép lesz majd az éves jelentésben) az IT uzletagban fogják kamatoztatni. Május óta fejlesztenek s sok lóvét bele raktak, én ettől azért sokat várok azért.
SET Nyrt