Egy jó tanács a jövőre nézve, hogy többet ne csináljál butaságot. Feltételezésem szerint fullra kiszálltál (vagy legalàbbis majnem)abból a papírból, ami a legjobb lesz és a tőkét megosztva beledurrantottál kettő másikba azt gondolva, hogy hatalmas rallyt generálsz. Ilyet ne csinálj legközelebb, mert semmi értelme nincs. A rally nem így működik, hogy húzok egy csíkot oszt majd lesz valami...Nem vagyok érdekelt egyikben sem,de ez nem így működik, ahogyan elképzelted. Ehhez komoly kereskedői tudás és tapasztalat kell, nem nekünk, egyszerű földi halandóknak való terep ez, hidd el.
igen. ..de nem azzal volt a bajom nekem akkor,hogy eladtad(te pénzed,te döntésed,semmi köze hozzá senkinek!!),hanem azzal,hogy úgy tettél,hogy nem.. Szóval én is a fórumról tudom.
egy dolgot még azért leírok és befejeztem. 1.mindenki speka...ki hosszabb,ki rövidebb távon..valaki valahova beragad,akkor már azt hiszi,hogy ő befektető pedig nem... így beragadhat valaki 1-2 vagy 5-10 évre is...és két dolog lehet...vagy szerencséje van(lásd :Opus-Konzum és nagyon jól sikerül kiszállnia...vagy vége lesz a cégnek:Pld gardénia ,visonka) 2. megmondtam,hogy én se örökre vettem,de nem én fogok ekkora pakkot 5-10 ft emelkedés után eladni,hanem aki vesz 2k-t 200-on az adja lehet 205-210ft-on... nem az én nagy pakkom az emelkedés gátja..és nem is lesz az. 3.van egy céláram és utána fogom elkezdeni adni (megfelelő pakk méretekkel és nem egyszerre)..ha 1 hónap múlva éri el,akkor,ha fél év múlva akkor,ha 2 év múlva akkor...én ezen pénzt szeretnék keresni(és fogok is!!) és nem 10000ft-ot.
Oké. Én próbáltam sokszor elmagyarázni mi és miért történik(ezzel segíteni is, a kisebb részvényeseknek). Nem kellett volna látom.Nem is fogok ezzel kapcsolatban többet megszólalni.
SET Nyrt