hali, ha visszanézed az utóbbi idők kispapír-megrántásait, mindig volt egy igen bátor és igen pénzes valaki, vagy valakik, aki/k/ után mentek a kicsik --- csak azt akarom mondani, hogy amikor ma elment 218-ig, utána szünet lett, aztán már álltak is be alább és alább az eladók --ha én gazdag lennék /la-la-la-lala lala lallaaaaa/ és rántani akarnék, nem engedném, mint a kutya a csontot, nem hagynék gondolkodási időt, gondolkodjanak plusz20%-nál, miért történt:) ---- ez persze a megrántó hatalmas kockázata és nem szeretném a csalánt sem verni más pénzével:)
így gondoltam,de nem tudom pontosan mi a célja.. ha belevesz valaki az még kevés lehet...ha egybe belenyom egy 50-100k-s csíkot ,akkor már más lesz a helyzet.. Lásd:Ott-one egyből ment még 20-30ft-ot
Tényleg nem értem én se teljesen. Eladni így nem lehet,annak pont a másik a módszere...,ha eddig nem jöttek rá akkor innen üzenem nekik,ha adni akarnak fordítva kell pufferolni:)) ..vagy lehet azt várják,hogy olcsóbban bele-bele vesznek..de nem tudom. Én azt remélem lesz még nagy meglepetés majd nekik valamikor:)
igen így volt de én 100ft felett nem vettem januárba. a későn ébredők voltak ők vették meg a papírokat. Én meg tőlük vissza amikor átgondoltam újra a cég jövőképét:)
Hm. Ez fura. Előtte beszéltünk, illetve küldted az e-mailt, én úgy emlékszem, hogy akkor nagy tételben kezdted el venni 80-90-100 körül. Csatlakoztam hozzád, jó buli volt.
Igen itt is jó lesz a kis rv szám lehet majd szépet hasítani! Emlékszem amikor tavaly megindítottad a kurzust 80 ft körül. Tépte a hajamat a szél napokig :D Mondjuk akkor még ketrecben tartott vadállat volt a SET.
szerintem valamit elszámoltál,mert én 18,8 millió részvényről tudok ott és az ezer ft-al 18,8 milliárd. Nagyon kevés a közkéz .nem tudja senki sem önteni(max Rice tudná,de ő meg még vár),ha Ml nem adja nem lehet 50-100k-s tételeket kiönteni... öngerjesztő folyamat az egész. a kis részvényszám itt se lesz majd rossz:))
SET Nyrt