Ha rad hallgattam volna és nem magamra akkor veled együtt hatalmas bukóban varnám a jövő heti tovabbi reményt :) de mivel nem így volt nekem nem kell tovabbra is ugyan azt a futtatos szöveget nyomnom itt,mint amit te most is és tetted 280 -nál is :)
"a folyamatos lebeszelesednek koszonhetoen,eladtam" de legalább nyertél,gondolj bele ha 169nél veszel és azt mondogatja,hogy 300ig megy ezért nem adod el aztán 100ra esik,mennyivel szarabb lenne:))
szerintem már eleget beszéltünk róla Nolementnek igaza van.Ami volt az megtörtént elmúlt egy irány van csak ami az előre. Én még a jövőhetén venni fogom az tuti.
Dmode olyan mint a legtöbb speka amerre a szél fújja. Ezzel nincs semmi baj amit ő ír az ritkán jön be ha az ellenkezőjét csinálja annak amit mond akkor szerintem kőgazdag lenne, mondjuk lehet hogy épp azt is csinálja :) Azért itt chartot nézegetni jó nagy ökörség... Viszont konspirálni a blockchainnel meg az új cégek vásárlása kapcsán levő lehetséges potenciállal az kifizetődő lehet!!!
" a folyamatos lebeszelesednek koszonhetoen,eladtam a pakkomat" A fórumon mindenki azt ír, amit akar. Ha valaki hoz egy rossz döntést, és később ezért másvalakit hibáztat, erre a viselkedésre a legenyhébb kifejezés: dőreség...
Badi,ott 1 ben is ezt csinalom,mar neharagudj te mit csinaltal ott1 ben hónapokon keresztűl ? :) venni ,venni,venni szavakat kiabaltad egyfolytaban!!!! Ennek mi ertelme volt ? Megmondom én neked az,hogy sok tapasztalatlant bele ültettél a papirba,ami sztem egy hatalmas kartevés és hiba részedről !
Figyi,de 169 es atlaggal megvenni jó volt ugye ? :) viszont tegyünk tisztaba mar dolgokat en nem ócsaroltam a ceget soha. Én arfolyammozgasokat próbalok elkapni es azt meglovagolni,tudod,ahogy most az elmúlt heten te is tetted a 169 ft atlagoddal. Ja,hogy mar neked meg van a pakkod es akkor mar kikered magadnak,hogy mas aztan ne varja olcsón :))))) lapozzd at az írasaimat ha zavarnak mást nem tudok ajanlani neked :)
SET Nyrt