Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Aranyosak vagytok. :) Szerintem emelkedni fog, több okból:
1) Nagy volával pattant. Ez tény. Aki nem tudja/érti, hogy ez mit jelent, az olvasson utána.
2) A legpesszimistább célár 40k.
3) Nem tudom, de nem is merem elképzelni, hogy az elmult fél év során mennyi short pozíció került kiépítésre benne, de ha ezek begyulladnak, abból überbull lesz.
4) Senki nem hisz benne. És ez a legütősebb érv. :) Mire észbekapnak a hitetlenkedők, addigra már olyan magasan lesz, hogy félnek belevenni. Azzal vígasztalják magukat, hogy majd az első korrekciónál belevesznek. Majd jő a korrekció, de akkor megint félnek belevenni, mondván, hogy lám-lám, mégiscsak esik ez, nincs itt bull! Aztán amikor mégis továbbmegy, akkor már verik a fejüket a falba, és elkezd remegni a kezük. Végül teljes kétségbeesésükben elkezdik venni. Na, akkor fog fordulni. Ismerős? (Akinek nem, az beszéljen Matgabbal :) Idézek ARP-től, aki nagyon tömören és frappánsan megfogalmazta az eső Elliott ciklus kezdő 5 lépcsőjének pszichológiáját:
"Az esések mindig egyformák:
1. beverik
2. jön a remény
3. megint beverik
4. jön a remény
5 megint beverik
6. nem jön a remény
7. még vernek az elõbb reménykedõk
8. majd kikapják - összekakilják magukat a korábbi reménykedõk - belevesznek
9. beleadnak - kirázzák a reménykedõket
10. Reménykedõk megint beleadnak.
11. Piac megint megindul - reménykedõk adják
12. bika indul összes reménykedõ tönkrement."
Előfordulhat, nem mondtam hogy tévedhetetlen vagyok 1 szóval sem. DE a csati teteje nem itt van hanem 1 kissé magasabban no. Mindenki járjon saját maga utána hogy hol van. Na azt kellene átvinni baró nagy forgalommal. 10mrd mondjuk és utána ott is maradni. SZVSZ szigorúan.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.