Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én ma adtam el parszaz tl44et és 43at, kis toket felszabaditani - a 43 jol hozott, a 44 epphogy ledolgozta a kereskedesi dijat, igy meg felelsleges tartanom, majd ha lesz élet benne ujra :) a 42-t megtartottam. igy is van belole 1400db.
ha ez lemenne 10000 alá, (vagy az otp 16000-re) akkor a pmáp pénzeket azonnal venném kifele jó a 19% kamat, de jövőre már kutya se lesz belőle, akkor már inkább Ricsi rv+oszti
Gondolkoztam rajta , ha bekorrigal ricsike kisse akkor veszek valamit. Mennyi osztalekot szokott fizetni? Mbh 13 ezerig vatja egy even belul, az osztival még reszvenyarban is jo hozam lehet. 20%
Ne is!😃😃 Szerdán tettem fel az utolsót, naponta nem sok értelme lenne, ha nincs komoly változás. Látom volt valami leszúrás ma ebédidőben. 550 ~100misi forgalom, hát persze hogy kalózkodnak...:)
"Az Richter stratégiájának fókusza, hogy az évtized végéig vezető európai midpharma vállalattá váljon." Az évtized vége 2030. Megjegyzem a Richter most is ér 15K-t, csak az országkockázat miatt nyomott az árazása.
folyt: 570-s támasz szépen fogja! Netán elindulna lefelé, akkor itt vannak a támaszok! A piros emelkedő trendvonalat nem lehet pontosan meghúzni, de van több támasz is a környékén. 10300-10250 A következő pedig a piros célmadár, ahol szintén a támaszok erősítik, hogy "ne tudjon tovább esni"! Ezek a szintek, ha szükség lenne rá! Ricsi/D https://ibb.co/b6fjjD8
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter napi: A 10 625-ös szint körül jelenleg korrekciós fázisban van a görbe, esni sem akar egyelőre, ami relatív erőre utal. Minél kevesebbet jön le, annál nagyobb az esély a további menetelésre. A vastag zöld trendvonal törése hozhat majd trendszerű esést, de ez nem aktuális. Egy korrekció után, a 10 000 körül lehetne jó vételi szituációkat találni. Ellenállások: 10 938; 11 250. Támaszok: 10 000; 9688; 9375; 9063; 8750.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.