Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én mondtam, hogy a tengerentúlon ezek vagy szakadnak, vagy rakétáznak… mást nem tudnak, hihetetlen. Megvan a mém? A kik vagyunk mi?! Na úgy érzem magam adatközlés idején! Mindegy. A lényeg, hogy a végére nekünk kedvező irányba álltak! Hétfőn nem akarnak tartani ennek örömére egy szünnapot??! 😅
Én betáraztam megint, OTP-t is vettem még, ezüstöt is (mondjuk az hiba volt...). Megettem hogy kitört a csökkenő csatiból, de fals kitörés lett.... Nem arról volt szó amúgy hogy az msci az nem változtat semmin? Akkor mi a fene volt ez ma? Én eskü lefagytam mikor láttam a százezer darabokat ott bent, hát mondom ha ezt most lekötik 8900-re én tökön szúrom magam
Az kizárt dolog mert nem tudom! Nálam a kilencfél környéke az ellenállás, addig el kéne menni, de 9600 jó lenne hogy ne legyen már 9000 alatti árazása a papírnak! Remélem valaki(k) csak arra várnak , hogy leessen az oszti és akkor két kézzel fogják zsákolni.
Diszting kéne válni! :)) Lehetetlen nincs csak tehetetlen. A kétely a métely. Két pont közt a legrövidebb út az egyenes, de én tudok egy rövidebb utat az erdőn át!
Anyád picsáját marcika, te csak sarcolni tudsz, remélem szembe azért nem köpöd saját magad és tényleg repül az általad fémjelzett extraprofit adónak csúfolt baromság!
Ezt a bombahírt valaki lefordítaná nekem! Csak, hogy megnyugodjak, hogy jó helyen van a pénzem: “ A Biotalentum Cardiabetter nevű projektjének fő célkitűzése, hogy a cukorbetegség és a szívelégtelenség terén forradalmian új regenerációs medicina megoldást juttasson el hatóságilag engedélyezett klinikai kezelési stádiumba. Ennek keretében a hazai őssejtalapú GMP-minőségű, léptéknövelt modernizált ATMP-gyártás beindítását tervezik pozitív „zöldítő” ipari termelési megoldásokkal. ”
Azt hittem komoly hírt olvasok, de megláttam Nagy Márton nevét és kételkedni kezdtem. Aztán tovább olvastam és azt mondom ez lorem ipsum. :) VG meg néha elég szubjektív hírportál…. De legalább próbálkoznak valami hangulat javítással. -ez azért elismerésre méltó csak lehet már kevés
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.