Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem sokon múlt, de nem kaptam meg. Nem vagyok olyan bátor, mint Norbi, hogy ennyiért fullba bevásároljak. Nem is vagyok biztos benne, hogy ezzel már teljesen kieste magát, meg már kétszer kikaptam a nyerőt, így emiatt már nem érzem azt sem lemaradásnak, ha nem szállok vissza. Persze, ha megint lenéz a kétszázasig, akkor tuti lesz nekem is újra, de egyelőre még nincs. De amúgy is csak csipegetek. Úgy értem, ha kikapják a certit, akkor ott az egész odáig vett készletem megduplázom. Nem hiszek benne, hogy lenyúlnak érte oszti előtt, de még csak kedd van és már lefordult, meg hát hogyan. Én csak pillázom, hogy közel 300 pontot jött 570-ről ma napon belül.
Lehet, hogy lefelé fog menni, de pár nappal osztalékfizetés előtt szerintem ennyit bőven megér. A vevők is megjöttek 9300 alatt. Arra számítok, hogy felmegy még legalább 9600-ig. Ha nem megy akkor felveszem az osztalékot és utána talán jön majd valamilyen + hír/bejelentés.
Volt egy ugyan ilyen alakzat tavaly szept. és dec. között. Annak 9740 volt a célára, és meg is csinálta jan. végére. Bár akkor nem ültek a nyakunkon a shortosok.
Látszott, hogy lefordultunk 70-ről, de azért nem gondoltam, hogy Ricsit így megcsapják csomagban. Nem semmi a pókösztönöd. Ezzel shortolnod kéne. Ha legközelebb poénból beírod, hogy minden jel ellenére délután esünk frankón fosni fogok tőle :)
Ja, magamra sem hallgattam (mondjuk kisebb esést vártam ennél), a lehetséges haszon kb. feléért szórtam ki a nyerőbe fordult shortjaimat, nyitni meg nem nyitottam újakat. Mindegy, ilyen a tőszde, a Richter meg még ilyenebb. Holnap simán lehet a mai nap inverze.
így felment? nem is figyeltem pedig 700 alatt bele akartam nyúlni, de minden energiám ez a szar papír emészti fel :D ezt a certi mennyiséget ezüstbe rakva már egy új kocsi ára összejött volna március óta...sokszor az ezüst pozim fedezte le amúgy a Ricsi eséseket az elmúlt hetekben... ha reggel magasan nyit elkezdem kiszórni, még záró előtt csak visszavettem jópár certit .....meg a speka tl-t se nagyon akarom tartogatni leöntik 9000 alá aztán akkor b@szhatom te most feltűnően bátor voltál amúgy nem? nem gondolod hogy újra szuszakolják majd lefele?
és még szóltál is mi fog történni...ezért vagyok mérges...vártam még egy otp ts-ért felszúrást meg Ricsibe egy 600 fölé szúrást...elment volna jópár otp és ricsi is, helyette adtam mint a gép 9420-tól lefele...
Már délelőtt lefordult az egész BUX, az USA időszak csak öntött rajta egyet. Simán lehet, hogy többszöri csúcsdöntés után megérett az idő egy BUX korrekcióra. Vagy nem tetszett a befektetőknek Nagymarci újabb szösszenete (függetlenül attól, hogy a Richternek előnyös)
februárban vettem 700-on, 1-2 köröm volt vele, végül valamennyi megmaradt ami nem ment el 1000 körül, azt oszti másnapján azonnal eladtam 830-on még mielőtt jött a nagy leöntés 680-ig talán?
látod kovko mondtam hogy beleszarnak az amcsik van egy olyan elméletem hogy mikor elkezd esni a bux kora délután, az már az ő művük mert premarketben már nyomják az ipart érdekes módon tegnap otp napi maxon zárt, a Ricsi is jól bírta a nap végét, ma meg kora délután özönvízszerű öntés jött és amúgy máskor is rengetegszer van Ricsinél is hogy tök jól megy, és a nap második felében mindig lenyomják ezüstnél is megfigyeltem már ezt sokszor, hogy ázsia és eu veszik, ők meg learatják a babért
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.