Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha ebből kikeveredek, törjön el a kezem, ha megint veszek valaha ricsit. :D. Nem először szívom meg vele. Ok, tudom, nem csak ez a papír szenved, úgy általában a komplett BÉT egy kalap szar. Tudjuk, kik miatt. :D.
Tegnap is vette magát, másokat is zavar az árfolyam A Richter a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási programjának keretében 2023. április 19-én 27300 darab saját részvényt vásárolt a BÉT-en 7723 forint/darab átlagáron. A vásárlások összértéke 210 millió forint volt és a piaci forgalom közel 8 százalékát adta tegnap.
Teljaesen kerülnek minket a nagy befektetők, főleg USA-alapok.- Itt már csak a SRV vigeti fel az árat.- Biztos téma lesz a közgyúlésen az alul árazottság.- Magán nyugdíj péztárak sincsenek.- 2004-2005-ben napi 64000 db Richter volt az átlegforgalom a régi áron, ma 640-ezer db lenne.-
Gázból és olajból a legmagasabb áron vettek ezek a majmok és kötöttek hosszútávú szerződéseket, "fő a biztonság" jelszóval. Jobb helyeken elzavarnák őket ezért.
Ebben az a szomorú, hogy a szankciós, háborús, brüsszelezés dumát még tanult emberek is beveszik. Így jártam vidéki rokonaimmal. Mondjuk ők csak TV2-t és M1-et néznek és így érthető. Szerintem most leginkább a háborús retorika és az ezzel való riogatás hat leginkább az emberekre és kajálják a "békepártiságot".
Szia. Az emberek elköltik kajára ami marad PMÁP-ra. Maradnak az árstoppok...:) PMÁP -ra 19-20 5várok. Amíg a csúnya Brüsszel-Háború tart addig nagyon magas infláció van....:) Energiaárakért is ők a hibásak Brösszel...:):) Édes istenem. Gáz ára olaj ára? Lassan háború előtti szinteken...Így tovább ha kérhetem. Nekik ez szuper. 27 % Áfa bevételek mint otthon temérdek pénzt hoz a kormánynak. BRUTÁLISAT Sok nyerőt az "egymással való " kereskedéshez.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.