Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az korábbi 2 húzd meg ereszd meg után azt gondoltam hogy ennek a 3. játéknak 8500 az alja maj innen megy a köv emelkedősdi, d elehet korai még longot nyitni.... :-/
amit végig néztem, hogy forgalom nem igazán volt ebben az esésben...forgalom most a 8450-8600 sávban jött meg, most hogy itt elszakadt a longosok cérnája, vagy elkezdték venni, ez utólag derül ki
Annyit tudok mondani hogy amikor jó áron van én veszem most jó áron van. Sajnos nincs annyi pénzem hogy egymagam megtartsam az árfolyamot de folyamatosan veszegetem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.