Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez így van, az egész bét küszöbre van tolva. Semelyik papírba nem jön nagy pénz. Amíg az USA/DAX/Crypto száguld, addig ide nem fogják hozni a hedge fundok a lóvét. Belterjes pénz tili-toli megy.
Én attól félek, hogy van egy általános bizalomvesztés a Magyar piaccal szemben a befektetők részéről a MOL mutyi óta. Ez nem a Richterről szól. Azért sajnálom, mert mentem egy szép kört vele Márciusban 8300-tól 9200-ig és terveztem, hogy visszaveszem ha visszahűl egy kicsit, de ez így kiszámíthatatlan.
Újra nekifutunk a 8900-nak? 6 nap esés, tegnap vegyes eredménnyel, de nullában. Április 22-23. EU döntés: Myovant és a Richter relugolix készítményéről Pozitív elbírálás esetén 9k+ felfutást várok a következő héten! De legkésőbb ápr. 26-tól.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.