Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én egyelőre azt nem hiszem el, hogy ma fordult ilyen látványos napi gyertyával, ami még a hülyének is feltűnik, hogy fordulós gyertya...ez lehetetlen....
naposon túl feltűnő ez a hullócsillag gyertya...túl látványos lenne egy ilyen totál egyértelmű fordulós jel, ennyire nem kegyes a tőzsde...szerintem....
na én most bezártam a múltkori shortot, nekem elég volt ez, hogy ma nullán is voltam...még egyszer nekem ne rántsák fel...túl mutatósak ezek a felső kanócok, szerintem short szopató lesz és 9200 körül zár
Átgondolták mára a dolgot, kötvényt adnak ki... -MOL- Private Banking friss:- -Richter napi:Az újabb csúcs a korábbi trenderősítő alakzatot erősítette meg. Emiatt nincs még probléma az emelkedő trenddel.Természetesen olyan tartományban van már a papír, ahol nincs nagy hozamlehetőség.De ne feledjük, hogy csak a 10000forintnál található erős ellenállás. A hosszú kép alapján is a 7500-10000 közötti mozgás valószínűsíthető hosszabb távon. A vékony zöld emelkedő trendvonal lesz meghatározó a trend szempontjából. A trendvonaltörése méretes korrekciót eredményezne, de ez jelenleg nem aktuális. Alul csak a 7500 számít nagyon erős támasznak. Ezen szint alá hosszú távon egyáltalán nem várható. Támaszok: 8125; 7813; 7500.Ellenállások: 9375; 9688; 10000
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.