Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha lemegyünk 6400-re amit kétlek én erősen pedig ma szar nap is lehet ahogy nézem kint...akkor onnan már nem ugrunk sehova Gyula szerintem.Ott vergődnénk sokáig.Nem félek ettől az eséstől kicsit sem.Miden a Ricsi mellett szól ezekben az időkben pláne.
jJó Reggelt!A héten emelkedés lehet egészen 7200-ig szerintem. Aztán a jövő héten eldől minden.Lehet át kell nyergelni OTP-re...-bár az is eshet nagyot novemberben és meg kellene várni az alját...Nem tudhatjuk mit hoz a holnap jön az elnökválasztás is...
Nem is a ricsié, kisérleti célból lehet gyártani belőle, eladásra nem. Ott a nagy német, francia, angol svájci gyárak, valószínűtlen, hogy a Richter, még hazai pályára is tudna szerződést kötni, ha még is akkor ugyanaz az út, milestone előre + royaltie kifizetés a forgalomból, ami 15% a minimum.
Én még tartok egy általános beszakadástól, a sok korlátozás meg visszaesés miatt, ez sajna levinné a ricsit is. Nem tudom ezt alátámasztani semmivel, inkább csak aggódás ez, lehet hogy feleslegesen... Ti mit gondoltok?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.