Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Két napja írtam ezt. szerda, 11:35
Előzmény:
jakabj
Most ez,hogy leküldték tegnap 6200 ft alá, direkt csinálták a brokik! Másokat eladásra késztettek, illikvid volt a piac,tehát megjátszható, így most még olcsón tudnak bespájzolni! Én is jó eredményt várok,és innen mehet 1000 ft-ot is felfele.
Az árbevétel 75 százalékkal magasabb mint 2019 második negyedévében volt. A 343 millió dolláros összegből 192 millió dollárt az AbbVie ért el, mivel a május 8-án lezárt akvizícióig a Vraylar eladások bevétele még az Allergan céghez érkezett. A 343 millió dollár után a Richtert mintegy 63 millió dollár (18,3 milliárd forint) illetheti meg. Meghaladhatta a húszmilliárd forintot a Richter második negyedéves nettó eredménye – derül ki a Világgazdaság által készített elemzői konszenzusból. Ha így alakult, akkor a gyógyszergyártó időszakos profitja nagyot lépne előre, és hárommilliárd forinttal múlná felül a 2019-es bázisidőszak eredményét. https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/rekord-mertekben-fogyott-a-richter-sztargyogyszere-2618204/
ha nem tegnap dobom, ma mindenképpen dobtam volna a longokat, hétfő nagyon bizonytalan, ráadásul a csökkenő csatorna alja környékén van, a korábbi oldalazás aljánál is egyben, szóval ez a 6600 elég rázós szint
Erős hangulatváltáson ment keresztül a Richter, gyakorlatilag két nap
elég volt arra a kurzusnak, hogy visszatérjen a csökkenő trendcsatorna
felső vonalához. Annak ellenére, hogy mint az európai, mind pedig az
amerikai termelési adatok a süllyeszőben kötöttek ki a negyedéves
mérések alapján, a gyógyszergyártó stabilan menetelt a tőzsdén. Ma ismét
a 6600 forintos ellenálláson a befektetők szeme, itt az újabb teszt,
hogy sikerül-e a bikáknek ezt is felülütni ezen a héten.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.