Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt valóban nem írtad. De én sem írtam hogy "nem örülsz"! Az én hozzászólásomból max. az mehetett át, hogy irigy vagy a nyerőjére, és azért mókamikized. :D
Én sem csinálok ilyent... short állandó figyelmet igényel.Megint elég magas forgalommal veszik. Persze korrekció kell mindenképp.Itt viszont a long belépőt keresném. Lehet,hogy 7300-ról lesz nagyobb visszaesés 7K-ig! 7K alá kerülve felszívják az intézmények majd. https://www.marketscreener.com/RICHTER-GEDEON-VEGYESZETI-13611893/
Minden indikátor naposon további emelkedést jelez. A kis korrekció javított az RSI túlvettségén, visszatért 70 %-hoz. Talán még próbára teszi a shortosok türelmét? ;-)))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.