Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
2015 év végén volt egy a mostaninál nagyobb egyhuzamos emelkedése, 2015 szept 01 indult -4240 ft-ról és 2015 november 02-én 5600 ft volt! https://invst.ly/ook31
Most már ezt a 200 ft-ot kihúzza emelkedésben a 6K-ig szerintem,főleg ha tovább veszi a cég... Célára 6300 ft, forint abszolút gyenge, pozitív kilátások vannak. A shortosok sem merik nyitni a shortot amíg nem lesz jel rá,az év elejéről beragadtak adják...de miért adják,butaság,mert betétbe teszik a pénzüket át évi 2-3% kamatra,jobb hagynák a Richterbe... ez a beragadás pszichológiája már!
Én nem értek hozzá, de amíg a Richter veszi a sajátot addig garantàltan nem fog itt nagy korrekció lenni. Amíg ki nem fut a 700k vétele napi xx ftos emelkedés lesz és ha minden jó minden nap zöldbe marad ha minimállal is. Én ebben bízom. Emiatt nem is adtam még megbízást 5800ra bármennyire is akartam. Emelkedő trendbe nem :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.