Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A magyar FM megjegyezte, hogy a Richter magyar gyógyszeripari óriás új gyárat épít Oroszországban. A magyar-orosz vegyesvállalatok 2020 elejére Moszkva közelében tej- és húsüzemeket építnek.
Én is a déli krónikában hallottam,érdemes visszahallgatni, Kossuth rádió. A Richter eredménynövekedésére pozitív,hogy az Orosz piacon egy új szer bekerült a TB-támogatási körbe..
sajtótájékoztató előtt Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin jelenlétében 8 megállapodást kötött a magyar és az orosz fél. Ezek között volt magyar-orosz régióközi együttműködésről szóló komplex program, társadalombiztosításról szóló egyezmény, továbbá onkológiai, sport- és testnevelési, valamint vasúti együttműködési szándéknyilatkozat, az Eximbank és az orosz Exiar közötti viszontbiztosítási szerződés, együttműködési megállapodás Szamara megye és Győr-Moson-Sopron megye között, végül egy együttműködési megállapodás a Mol, a Lukoil és a Transznyefty között a kőolajszállítás jövőjéről Segítsetek már akkor egy esetleges linkel,hogy milyen megállapodás született,mert én csak ezeket találom....
Már félreértés ne essék ,én ugyan úgy a saját véleményemet írtam le,mint,ahogy ezt tetted te is. A lényeg,hogy a chart és a fundamentális várakozások szerintem ütik egymást nagyon.
Már bocsánat, de ezzel az erővel meg sem áll nulláig. Sőt, lemegy mínuszba is :) ugyanez volt, amikor emelkedett 7200-ig, a csárt szerint menni kellett volna tovább, mert emelkedő trend... Ennyit a csártról. Amúgy pedig mindenki azt csinál, amit akar.
Az ilyen "ellemezők" szoktak kristálygömbbe nézni, meg kártyát vetni. Kb. annyira megbízhatóak a jóslataik is. Én cca, 15 évnyi tőzsdei tapasztalattal úgy látom, egy szabály van: nincs semmi szabály, legfeljebb annyi, mint a pókerben.
Hát ha annyira várjátok az esést.... Ma a Kossuth rádió déli krónikában a Richter is szóba jött 2-percig,ugyanis az Orosz társadalombiztosítás most felvett a támogatott termékek közé egy Richter készítményt újonann!! A Magyar-Orosz tárgyalásokról számolt be a riporter.
Mire leírtam eltűnt a bejegyzésem.. De a lényeg a gyorsjelentes.. csak a Nagyon jó gysj fogja kilökni az eső csatiból..egy kulcsszó lesz...expanzió van e azokon a piacokon ahol elkezdett csökkeni/ visszaesni a forgalma...
Így van 2017 juniusától masszív csökkenő trend volt 2019 október közepéig. Itt történt a fordulat,nagy forgalommal kezdett emelkedni... Azért több mint 2-év csökkenő ciklus után,ideje emelkedő ciklusba átmenni... Most indul az emelkedő trend.
Én nem shortolom,ha mered nyiss hétfőn! Látszik a mai nap az OTP-MOL 2%- ot esett,de a Richter nem! Ezért mondom,hogy emelkedő trendben van,inkább veszik, -0.2% volt a mai korrekciós nap végén!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.