Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezeken meg nem nagyon tudsz változtatni sajnos
néha kirándulsz kaja meg a készételek olyan amilyen nem látsz bele szalámik,zsemle kenyér
vegyszeres zöldség gyümölcs bemész a marketbe leveszed a polcról minden nap nem lehet tanyára menni külön külön mindenért..
Azok közül pedig akiknek nem jut, vagy nem telik rá, még többen megdöglenek. Ha beteg lennél, ovos helyett menj kuruzslóhoz és szedj be bio szárított békát, biztosan nem döglesz meg soha.
Törölt felhasználó2016. 02. 09. 08:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem a sok gyógyszertől , hanem a sok szennyezett ételtől !
ha a DAX megtartotta volna magát 9000 körül, mint ahogy este a futija zárt, akkor kiemelten optimista lennék, így nem vagyok pesszimista...vagy 5300 körüli nyitó és szép lassú felfelé vagy még magasabb nyitó és beleadnak, vissza a 5300 alá...
Jelenleg még látva kinti futikat sem tudom elképzelni, hogy mínuszban nyisson...
Ha igen, max bevásárolunk, mert szerintem a Richter a leglongosabb papír 2016bana BÉT-en.
"A Richter Gedeon Nyrt. 2015-ben 54,06 milliárd forint konszolidált nettó nyereséget ért el, ami több mint duplája az előző évi 24,95 milliárdnak, közölte a gyógyszeripari vállalat kedden.
Az egy részvényre jutó eredmény 291 forint volt 2015-ben, szemben az előző évi 135 forinttal."
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.