Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Remélem én is, hogy csak a negyedéves zárók miatt estünk! Ekkora negyedéves zárót követő esést általában réssel történő felfelé nyitás követi. Az a baj, hogy az is benne van a pakliban, hogy egy nagyobb esés kezdődött ma el!
Néztem az elejétől a végéig: nyitóban minden vevő megkapta a magáét, ezzel ki is ürült a könyv a vevő oldalon. Amikor 4005 volt, az első vevő 3985-ön állt néhány darabbal, és egészen le 3955-60-ig nem volt csak pár száz vevő. Őket megöntötték egy perc alatt, és pillanatok alatt -1.3%-nál jártunk. És innen indult csak a kereskedés tulajdonképpen. Ez hozta a MOL-hoz meg OTP-hez képest a durvább mínuszt.
En is mint irtam lentebb ezt a negyedevi zarasra gyanakszom. Mert ekkora db szammal ket kezzel szorva ...mas nem lehet.
Holnap en is fel varom, de hogy ez csak egy korrekcio lesz-e.....
Lehetséges negyedévi zárás miatt valaki kiszállt..Holnapi napra én is kiváncsi vagyok.Mivel záróban nem kaptam figyelek!:) 3830 van 50MA ha megtartja akár el is indulhat felfelé majd(szerintem).
Mindent adtak, csak a Richter volt a leggyengébb. Volt nap elején két perc, amikor 1000-2000 darabbal esett 50-60 forintot, ez a durva szakasz lett a hátránya péld. a MOL-hoz képest.
Nyilvan az osztalekkal magyarazni hulyeseg.
Az nem ma derult ki. Ezt szeretem az elemzokben .Utolag melle teszik a tuti magyarazatot....Valaki azert tenyleg mondja mar meg az ekkora eses okat.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.