Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát ott már meg lehet próbálni. igazából én jelenleg már 4300 fölött is vennék egy kis pakkot. ( már ha lenne pénzem ) De sok függ az amcsi nyitástól, addig kivárás javasolt szerintem.
Reméljük sorstárs,hogy ez már az alja... Idegileg nagyon nehéz elviselni poziból egy ilyen napot. Kelleni fog egy kis idő, hogy lenyugodjanak a kedélyek és magához térjen az árfolyam. Minden csoda 3 napig tart és előbb utóbb az eladók is pénzt akarnak keresni, talán éppen Ricsivel...Ezt sajnos most ki kell bőjtölni!
juj drágám, hát akkor picit most benne fogsz csücsülni. :( :( Én otiban csücsülök. Ha lett volna pénzem 4600körül lehet én is belevettem volna. De hát most otikával vagyok teletömve :):)
(#54829) Re: richter
Értékelés: -4
előzmény (#54828: accept) | válasz erre | vasárnap, 09:35
Vedd meg a pletykára, add el a hírre effekt.
Itt már mindenki supert vár, akkor mi vigye feljebb?
Reggeli bolondok órájában felhúzás, utána realizálás fog jönni.
thomashewitt
(#54829) Re: richter
Értékelés: -4
előzmény (#54828: accept) | válasz erre | vasárnap, 09:35
Vedd meg a pletykára, add el a hírre effekt.
Itt már mindenki supert vár, akkor mi vigye feljebb?
Reggeli bolondok órájában felhúzás, utána realizálás fog jönni.
thomashewitt
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.