Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Helló! Jó reggelt!:-) Nekem a hétfői nap nagyon sok hatás volt és az idegeim védelme érdekében úgy döntöttem, hogy átmenetileg nem foglalkozok a tőzsdével. Se nyitót se zárót nem néztem tegnap, napközben sem néztem be. Persze vagy 500 szor jutott eszembe, hogy mi az Isten lehet? Idáig bìrtam... Bár ma sem akartam foglalkozni vele, de amikor olvastam, hogy éjfélkor volt gyj. akkor már tudtam hogy ma már ránézrk. Sajnos rossz hangulatot keltettek bizonyos firkászok pedig ahogy olvastam más szemszögből is lehet nézni a dolgokat. Na mindegy, elkészülök a résbetöltős esésre és legfeljebb kellemes meglepetés ér.
Kinek mi a várakozás?ez itt a kérdés!Nőtt a bevétel,és befektettek,nem kp-ban van,és még így is jut a részvényeseknek is!Más cégek még osztalékot sem fizetnek,pedig volna miből!!!!!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.